[FOTO- AUDIO] Handbaliștii de la CSM Reșița au pierdut onorabil jocul cu Potaissa Turda, echipa clasată pe locul II în Liga Zimbrilor

155

În Liga Zimbrilor, handbaliștii de la CSM Reșița s-au confruntat marți, 20 aprilie cu a doua echipă clasată în campionat, Potaissa Turda. Rosso-nerii au pierdut onorabil,  cu 30-33. La pauză conduceau tot ardelenii cu 17-12. Pivotul reșițean Raul Bote a marcat cele mai multe goluri pentru CSM Reșița, urmat de Raul Heimbach, Alexander Starchenko și Marian Negru cu câte 4 reușite.

La final de joc Radu Bote, antrenorul de la CSM Reșița a afirmat:

”Din fericire, de la meci la meci jucăm mai bine. Ne bucurăm că evolăm așa și cu echipele mai bine clasate, doar că nu avem și rezultate favorabile. Nu am reușit să ”ducem” cele 60 de minute pentru a obține și rezultate pozitive. Nici nu am prins o echipă motivată pentru meciul cu noi, deoarece Potaissa Turda s-a ”menajat”  pentru partida de mâine cu CSM București. Componenții mai tineri ai echipei noastre încep să se încadreze în acest joc, mai de performanță. În acest moment nu prea mai avem șanse de rămânere în Liga Națională, dar încercăm să rulăm cât mai mulți jucători pentru formarea unei echipe competitive pentru anul următor”, a concluzionat Radu Bote.    

CSM Reșița va încheia turneul de la Cluj cu meciul contra CSM Vaslui, partidă programată miercuri, 21 aprilie, de la ora 10,30.

sursa foto: Potaissa Turda