[FOTO-AUDIO] Gimnastele de la CSS Reşiţa, pe podium la Arad Trophy!

Sportivele secţiei de gimnastică ritmică de la CSS Reşiţa au obţinut rezultate bune la Arad Trophy – tradiţionalul concurs  internaţional găzduit de municipiul de pe Mureş. Sportive din Ucraina, Moldova, Bosnia, Croaţia şi România s-au aliniat la startul competiţiei. Într-o companie selectă, fetele de la Reşiţa au cucerit patru medalii şi au obţinut alte câteva clasări aproape de podium. Profesoara Luminiţa Laţcu:

“Cea mai mică sportivă, Alexandra Trebuian, a obținut locul 5 la exercițiul fără obiect. La categoria junioare 3, Ariana Timișan a obţinut  locul 11, iar Daliana Făgăraș a luat locul 4 la măciuci. La categoria junioare 2, anul 2010, Sofia Perneu a luat 3 medalii – două de argint la cerc și la măciuci, și una de bronz la individual compus. Rebeca Grădinaru,  la aceeași categorie, a obţinut locul 6 la panglică. La categoria junioare, Larisa Trebuian a obținut locul trei şi medalia de bronz la cerc, Ana Mihalache a luat locul 4 la măciuci, iar Maria Făgăraș a concurat cu obiectul minge. A fost o experiență frumoasă. Mai avem multe de pus la punct în compoziții. Emoțiile și-au spus cuvântul, noi neavând prea multe competiții necesare sportivelor pentru a depăși aceste emoții. Urmează în această toamnă Campionatul Național de junioare și senioare de  la Ploiești şi Festivalul Național de Gimnastică ritmică, eveniment sportiv care se va desfăşura la Brașov”, a precizat Luminiţa Laţcu.

Tinerele gimnaste de la CSS Reşiţa sunt pregătite de profesoarele Luminiţa Laţcu şi Dana Târba. În cadrul competiţiei de la Arad, Dana Târba a fost arbitru, iar Luminiţa Laţcu a coordonat fetele în concurs.

De același autor

Related Articles