[FOTO-AUDIO] Gala Colosseum, o experienţă deosebită pentru reşiţeanul Cosmin Stîngaciu: “Mă motivează, la următorul meci va fi mai bine”

Experienţa trăită la gala Colosseum Hunedoara a fost una deosebită, spune tânărul kickboxer reşiţean Cosmin Stîngaciu. Deşi a pierdut lupta cu Silviu Ionescu, sportivul de numai 17 ani legitimat la CSM Reşiţa a avut o evoluţie bună, remarcată şi de organizatorii galei. După trei reprize, arbitrii au dat egalitate, iar în extra-round  s-a impus adversarul de la Viper Sport Găeşti. Data viitoare va fi mai bine, promite Cosmin Stângaciu.

A fost un meci greu, am încheiat trei rezprize la egal, în final am pierdut dar meciul a fost frumos.
Adversarul este mai mare, am ințeles…
Da, cu trei ani și are și mai multă experiență, i-am facut față însă trei reprize. Sunt motivat, la următorul meci va fi mai bine.

Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, dar Cosmin a lăsat o impresie foarte bună, spune antrenorul Gheorghe Cîrlea.

Meciul a fost destul de strâns, trei reprize s-a bătut ca un leu, numai că experiența își spune cuvântul, el era la al doilea meci, adversarul a avut și meciuri mai multe, este și de vârstă mai mare, însă nu trebuie să ne scuzăm. Va veni următorul meci, celor de aici le-a plăcut de Cosmin, ne-au promis că va fi un meci următor, ne pregatim pentru că s-ar putea ca acest meci să fie chiar luna viitoare.

Cu prilejul galei Colosseum Hunedoara, Cosmin Sîngaciu a avut parte şi de un moment pe care, cu siguranţă,  nu-l va uita. Reşiţeanul s-a întâlnit cu legenda K1 Semmy Schilt, invitatul de onoare al galei.

Cele mai citite

Related Articles