[FOTO-AUDIO] Echipa CSS Reșița a cucerit aurul la Campionatele Naționale de gimnastică pe echipe pentru juniori

139

La Lugoj s-au desfășurat Campionatele Naționale de gimnastică pe echipe, întreceri rezervate juniorilor III, nivelurile I și II. CSS Reșița a participat cu două echipe. Despre comportarea acestora oferă detalii antrenorul Robert Bălan:

”Cei mici au fost aproape de podium și au reușit clasarea pe locul 5, iar cei mari au redevenit campioni naționali. De aici încolo n-o să mai fie probleme cu această echipă, în sensul că ne vor mai învinge vreuna dintre echipele din țară. Componenții celor de la nivelul II au avut o prestație foarte bună, nu au fost ratări majore. Echipa de nivel II este compusă din: Robert Aioanei, Andrei Titi,Ilie Albert și Alexandru Puiu.”

Cealaltă echipă ocupantă a locului 5 este antrenată de Alexandru Avram, care a vorbit despre evoluția acesteia în concursul de la Lugoj:

A fost o evoluție bună pentru primul an de categorie, ei fiind juniori I nivelul 1. Îi pregătesc împreună cu colegii mei: Ghiorghi Rotaru și Mihaela Rugaci. Am avut și un finalist Paul Tîrlea la cal cu mânere. Mă așteptam să avem și mai multe finale, dar a fost prima competiție la acest nivel, au avut emoții și câteva ratări. Componența echipei este: Paul Tîrlea, Alexandru Zăpârțan, Rafael Malița, Dacian Toma și Albert Popescu.”

Gimnaștii reșițeni se pregătesc în continuare pentru Campionatele Naționale pe echipe rezervate juniorilor I, II și III, ce vor avea loc la Buzău, în perioada 8-11 iunie.

sursa foto: Robert Bălan