[FOTO-AUDIO] Cupa ”Stelele Aninei” la karate a reunit sportivi de la 12 cluburi din România și Serbia

822

La Anina s-a desfășurat zilele trecute Cupa ”Stelele Aninei” la karate, la care au luat parte sportivi de la 12 cluburi din România și Serbia, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani .

Cupa ”Stelele Aninei” a fost cucerită de clubul Budo Kan din Tg. Jiu.

Detalii are sen sei Marian Meșinschi de la clubul organizator, Sport Star Anina:

„Clubul Budo Kan din Tg. Jiu și-a păstrat titlul.Pe locul II a fost Clubul Dragonul Arad, iar pe III Clubul Băcia. Premiul ”Marius Moraru”, pentru cel mai bun sportiv al competiției, a fost obținut de Natalia Lucasciuc, de la Sport Star Anina. De la clubul cărășean s-au mai evidențiat sportivii Iulia Miron, Alessia Iurea, și am lăsat în mod special la final două sportive: Georgiana Avasîlcăi și Denisa Lucasciuc, care s-au întâlnit în finala cadetelor. Sunt două sportive de mare valoare, care și în urmă cu o săptămână au urcat pe podium – locurile I, respectiv III, la Campionatul Wado Kai organizat de FRAM la Voluntari. Ambele sportive sunt calificate pentru Campionatul Mondial ce va avea loc în luna octombrie, la Fortalezza, în Brazilia, de unde sper să venim cu o medalie”, a afirmat antrenorul Marian Meșinschi.

Cupa ”Stelele Aninei” a fost organizată de Clubul Sport Star Anina, Primăria Anina și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin.

Următoarea competiție la care vor lua parte karateka din Anina este Cupa ”Dragonul” la Arad, la finalul acestei săptămâni.