[FOTO-AUDIO] ”Cupa Primăverii weSki Muntele Mic” – performanță, prietenie, iubire pură pentru ski

587

Pasionații sporturilor de iarnă au luat parte, zilele trecute, la ”Cupa Primăverii weSki Muntele Mic”,ediția a doua. Competiția a fost găzduită, la fel ca și în anul precedent, de pârtia Vâlsanu.

În ciuda timpului nefavorabil participanții s-au bucurat de competiție și atmosfera pregătită de organizatori, weSKI – Muntele Mic.  A descris atmosfera Ionuț Silinc, președintele clubului coorganizator, Sport N Joy Timișoara:

”Inițial au fost mai mulți participanți înscriși decât anul trecut, dar din cauza condițiilor meteo câțiva au renunțat la a mai participa. Important este că am avut concurenți la fiecare categorie de vârstă, ceea ce înseamnă că am avut un concurs plăcut. Am avut condiții meteo destul de grele, ne gândim ca anul viitor să organizăm mai devreme, dar atunci nu mai putem numi competiția ”Cupa Primăverii”.  În total am avut 62 de participanți din vestul țării, dar și de la Sibiu. Am organizat și festivitatea de premiere, în ciuda timpului nefavorabil. Cel mai bun timp a fost înregistrat de un junior de 12 ani din Sibiu, care s-a impus în clasamentul Open, în fața adulților. Atunci când a avut loc competiția adulților a fost ceață densă și participanții nu au putut să concureze la capacitate maximă”, a concluzionat Ionuț Silinc.

Organizatorii au decis ca anul viitor Muntele Mic să găzduiască  ”Cupa Monitorilor de schi”. În acest an se desfășoară la Cavnic, iar din vestul țării iau parte la concurs câțiva instructor de schi, printre care și Ionuț Silinc de la CS Sport N Joy Timișoara.