[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa, victorioasă în faţa Unirii Sânnicolau Mare! Tinerii rossoneri au dat satisfacţie

Derby bănăţean în cea de-a patra etapă a Diviziei A de handbal masculin. În Polivalenta reşiţeană, CSM-ul a primit replica Unirii Sânnicolau Mare, o echipă cu pretenţii în seria C a competiţiei. După eşecul de la Oradea, rossonerii reşiţeni  şi-au dorit foarte mult o victorie în faţa fanilor de acasă. De această dată, antrenorul Radu Bote a mizat mai mult pe jucătorii tineri, iar aceştia n-au dezamăgit. După un start mai timid, CSM Reşiţa a preluat treptat iniţiativa şi şi-a majorat încet, dar sigur, avansul de pe tabelă. A fost 19-16 după prima repriză şi 39-32 la finalul unui meci destul de tensionat, dar care n-a dat mari emoţii gazdelor. Cel mai eficient marcator al rossonerilor a fost “spiriduşul” Marius Negru, cu 12 goluri, secondat de experimentatul Marius Bahan, care a perforat de 8 ori poarta Unirii. Bahan şi-a felicitat mai tinerii colegi pentru victorie, dar a remarcat că spectacolul sportiv a fost sub aşteptările sale.

“Știam că va fi un meci destul de greu. Din păcate,  astăzi a fost unul din meciurile acelea mai puțin plăcute și mai puțin spectaculoase. Nu am reușit să ne motivăm la maximum astăzi, să facem spectacol. Dar  îmi felicit colegii pentru această victorie, o victorie importantă, care ne urcă în clasament. Acum cred că suntem pe locul trei. Am avut, ca să spun aşa, meciurile mai grele în prima parte a campionatului, acum urmează niște meciuri ușoare pentru noi, uşoare cu ghilimelele de rigoare. Mergem motivați să câștigăm, avem următorul meci la Severin. Îmi doresc din ce în ce mai mult să joace tinerii, acesta este obiectivul nostru, să creștem acești tineri de la CSM Reșița. Au dat satisfacție în meciul de azi cu Sânnicolau Mare, mă bucur foarte mult pentru ei și sper să joace tot așa pe viitor”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secţiei reşiţene de handbal şi jucător al formaţiei rossonere.

Despre jocul cu Unirea a vorbit şi Andrei Bondoc, unul dintre jucătorii din garda tânără a Reşiţei:

“N-a fost un meci foarte uşor, din punctul meu de vedere. Ne-am pregătit destul de bine săptămâna asta, am fi vrut să facem un meci mai bun, dar suntem mulţumiţi de rezultat şi de cum am performat până acum. Pe viitor sperăm la cât mai multe rezultate bune. În divizia A nu este atât de uşor cum mă aşteptam, mulţi spun că aici e o joacă de copii, dar nu e aşa. Liga Zimbrilor e mult superioară faţă de divizia A, dar nici aici nu e o joacă. Pot spune că noi, tinerii ne-am integrat foarte bine în echipă. Sunt şi eu unul dintre cei tineri, chiar sezonul trecut am terminat junioratul. Noi, jucătorii, ne înţelegem foarte bine. Nu ştiu unde vom fi la finalul sezonului, dar sper să ne situăm cât mai sus.”

CSM Reșița: Ionuț Tănasă, Denis Dumuța, Alexandru Blagoe (1 gol) – Marius Negru (12), Marius Bahan (8), Snezan Radosavlevici (4), Raul Heimbach (3), Daniel Burac (3), Deniss Kirsch (3), Andrei Bondoc (2), Antonio Gîrban (2), Eduard Belchite (1), Mircea Negru, Denis Mitran, Rareș Scurt, Dorian Turcuman.

În etapa următoare, pe 16 octombrie, CSM Reşiţa va evolua pe terenul formaţiei AHC Drobeta.

De același autor

Related Articles