[FOTO-AUDIO] CSM Reşita, spectacol şi scor cu Universitatea Craiova! Handbaliştii rosso-neri n-au dat nicio şansă oltenilor

Echipa de handbal CSM Reşiţa s-a bucurat alături de suporteri pentru prima victorie a sezonului! Pe propriul teren, rosso-nerii au făcut spectacol şi scor în faţa Universităţii Craiova, una dintre echipele cu pretenţii în divizia A. După un start mai puţin reuşit la Timişoara, elevii lui Radu Bote au fost astăzi la înălţime. Veteranii şi-au valorificat experienţa, tinerii au uitat repede de emoţii şi au jucat curajos, iar numerosele reuşite ofensive ale rosso-nerilor au fost aplaudate cu căldură de un public nu foarte numeros, dar deosebit de inimos. CSM Reşiţa a condus la pauză cu 22-13 şi s-au impus în final cu un categoric 48-31! Victorie pe deplin meritată, după un meci pe care rosso-nerii l-au jucat cu plăcere, aproape fără a forţa. O evoluţie care, evident, l-a mulţumit pe Marius Bahan, coordonatorul secţiei reşiţene de handbal şi jucător activ la rosso-neri.

“Am început cu puțin trac, ca să zic aşa. I-am simțit pe colegii mei că au emoții, dar am încercat să-i ajut cât pot eu, le-am spus că dacă ne ajutăm cel puțin cu apărarea, câștigăm uşor, lejer, acest meci. Ceea ce se şi vede pe tabela de scor. Am reușit să ne autodepășim astăzi, să facem o apărare foarte bună și să dăm ușor goluri. Aveam nevoie de victoria asta, Craiova e o echipă foarte bună, care mereu a terminat în primele trei locuri. Săptămâna viitoare, sâmbătă, jucăm la Oradea, mergem acolo cu încredere, ne ajută victoria de astăzi. Îi felicit pe colegii mei și mulțumesc spectatorilor că au fost destul de mulți astăzi alături de noi. Astăzi am scos de câteva ori portarul și am încercat să jucăm cu doi pivoți în atac, deoarece avem doi pivoți foarte tineri, Rareș Scurt, venit de la juniorii II, și Dorian Turcuman. Vrem să-i integrăm cât mai repede, scorul ne-a permis să facem  asta. O să o facem pe viitor tot mai des, pentru ca jucătorii tineri să prindă curaj pe atac, să dea goluri, să-și intre în mână. Astăzi ne-a mers foarte bine atacul. Avem cele două puncte pierdute, din punctul meu de vedere, la Timișoara, care ne-au trezit, ca să spun aşa, și am tratat cu maximă seriozitate meciul cu Craiova. Au fost foarte multe eliminări azi, deoarece determinarea noastră a fost foarte mare pe partea defensivă”, a declarat Marius Bahan.

Un meci promiţător, care arată că echipa e pe drumul cel bun, a apreciat antrenorul Radu Bote:

Tânărul goalkeeper Ionuţ Tănasă, care a avut o evoluţie bună contra oltenilor, crede că rosso-nerii au reparat în bună măsură greşelile făcute în runda inaugurală la Timişoara.

CSM Reşiţa: Ionuț Tănasă, Boban Vuița, Alex Blagoe – Eduard Belchite (10 goluri), Marius Bahan (9), Raul Heimbach (8), Deniss Kirsch (6), Marius Negru (4), Antonio Gîrban (4), Snezan Radosavlevici (2), Daniel Burac (2), Mircea Negru (2), Lucian Ignat (1), Denis Mitran, Dorian Turcuman, Rareș Scurt.

În etapa viitoare, formaţia reşiţeană joacă la CSM Oradea, liderul seriei C. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, în sala “Antonio Alexe”.

Cele mai citite

Related Articles