[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa, scorul etapei contra Avântului Periam

După două etape fără victorie, CSM Reşiţa şi-a reparat moralul cu un succes categoric în faţa formaţiei Avântul Periam, una dintre codaşele seriei a 8-a. În Valea Domanului, liderul a câştigat fără emoţii duelul cu penultima clasată. Fotbaliştii rossoneri au reuşit scorul etapei, 7-0, prin golurile marcate de Ștefan Bărboianu (28), Sebastian Velcotă (46, 57), Robert Petre (64, 66), Alexandru Avramovici (76), Ionuț Gașpar (89 – autogol).
Echipa rossoneră începe să-şi revină după şocul cu Pobeda Bîşnov, a spus după meci antrenorul Călin Cheregi.

“O partidă la discreția noastră, o partidă pe care am pregătit-o bine și sunt mulțumit de ceea ce am expus. În același timp, pot spune că pentru mine oful mare încă nu a trecut – acel meci cu Bîşnov, care mi-a lăsat o traumă. Sper să uit cât mai repede acel meci. Dacă reuşeam atunci victoria, cred că în momentul de față era mult, mult mai bine din toate punctele de vedere, dar am învățat multe și din acel meci. Drept dovadă, în meciul de la Ghiroda am făcut o repriză secundă foarte bună, și mă așteptam ca azi să avem continuitate după ceea ce am pregătit în ultimele două săptămâni. Încă o dată, artizanii acestei victorii sunt jucătorii, motiv pentru care vreau să îi felicit și încă o dată să scot in evidență calitatea lor fotbalistică.
Mă bucur că am putut să dau tuturor jucătorilor prilejul să evolueze. Sunt chiar încântat și mulțumit de modul cum au intrat toate rezervele. Pentru mine nu sunt rezerve, sunt jucători pe care mă pot baza în orice moment. A fost un moment prielnic pentru a putea evalua și unii jucători care nu au evoluat până acum“, a spus tehnicianul Călin Cheregi.

După opt etape, CSM Reşiţa conduce în seria a 8-a cu 19 puncte. Locurile 2-3 sunt ocupate de CSC Ghiroda şi Giarmata Vii şi Pobeda Star Bîşnov. Ambele echipe au 15 puncte, dar Ghiroda stă mai bine la golaveraj. Pentru rossonerii reşiţeni urmează, pe 21 octombrie, o deplasare la Crişul Chişineu Criş.

foto: Zoli Bagosi

Cele mai citite

Related Articles