[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa părăseşte Cupa României. Mioveniul, o nucă prea tare pentru rossoneri

Echipa de fotbal CSM Reşiţa a ajuns la capăt de drum în Cupa României. În turul patru al competiţiei, rossonerii au fost eliminaţi de prim-divizionara CS Mioveni, care a câştigat clar, scor 4-0, meciul din Valea Domanului. Experienţa oaspeţilor a cântărit mai greu decât entuziasmul Reşiţei, iar balanţa a înclinat în favoarea echipei de Superligă, care s-a impus meritat. CS Mioveni a marcat prin Valentin Coşereanu (min. 23), Cornel Ene (pen., min. 44), Blerim Krasniqi (min. 52) şi Andrei Burlacu (min. 75). La final, antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi, a recunoscut că e dezamăgit de rezultat, dar şi-a felicitat elevii pentru efort şi a mulţumit publicului pentru susţinere.

„Sunt puțin dezamăgit de faptul că am pierdut, dar în același timp vreau să-i felicit pe jucători pentru ceea ce au arătat. Am încercat să ne ridicăm la valoarea adversarului, o echipă de liga 1, știam că este un adversar cu jucători de calitate. Mă bucură în primul rând nespus de mult reacția spectatorilor de după meci, a galeriei, care ne-a aplaudat și ne încurajează în continuare, ceea ce ne dă încredere pe viitor că o să facem lucrurile mult mai bine decât le-am făcut azi. Un teren greu, ați văzut și dumneavoastră, care clar ne-a împiedicat să jucăm ceea ce suntem obișnuiți să jucăm, dar încă o dată, trebuie să avem capul sus, puterea să o luăm de la capăt, să ne focusăm pe campionat și să vedem ceea ce urmează în continuare.
Urmează ca să ne recuperăm cât mai repede posibil, ca să putem alinia un prim unsprezece cât mai bun pentru sâmbătă. Clar că ne doream să producem o surpriză, dar cu lotul destul de scurt pe care îl avem, nu am avut posibilitatea să-l împart în două. În mare măsură, cu acei jucători cu care am jucat în Cupă am jucat și în campionat. S-a acumulat și o oarecare oboseală, dar una peste alta cred că băieţii merită felicitări.”

De cealaltă parte, principalul Mioveniului, Flavius Stoican, a recunoscut că diferenţa de pe tabelă e prea mare, şi nu reflectă neapărat raportul real de forţe din teren.

„Chiar dacă scorul este destul de mare pe teren, lucrurile nu au stat așa. Am întâlnit o echipă arțăgoasă, o echipă care s-a apărat bine, o echipă care putea oricând să ne surprindă pe contraatac. Ceea ce mă bucură este faptul că am reușit să marcăm în prima repriză. La sfârșitul primei reprize am terminat cu 2 la 0 și cred eu că jocul a devenit mai mai simplu. Este o diferență de scor, dar sincer chiar mă bucuram și la un 1-0, pentru că vroiam să mergem mai departe. Ne dorim lucrul ăsta, respectăm competiția și de aceea am aliniat și un prim unsprezece care este cât mai aproape de realitate, și mă refer la realitatea din campionat.”


CSM Reșița: Zimmermann – Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota, I. Popescu (Curescu 46′), Breșneni (cpt.), Rob. Petre (Velcotă 46′, Erhard 78′), Drăghiceanu, Al. Negru (Chera 46′), Gakou (Avramovici 60′). Rezerve: Ct. Căpățână – Veca, Domil, Szijj. Antrenor: Călin Cheregi


CS Mioveni: Fl. Croitoru – Oancea (Rădescu 66′), Scarlatache (cpt.)(Al. Iacob 60′), C. Ene, D. Șerbănică – Blănaru (Andr. Burlacu 60′), Andr. Panait, D. Toma, Coșereanu (Cârnaț 60′) – Buziuc, Krasniqi (Kabananga 83′). Rezerve: Ius. Popescu – Burnea, Mih. Lixandru, Cr. Dumitru. Antrenor: Flavius Stoican


Pentru formația reșițeană urmează un nou joc de campionat: sâmbătă, de la ora 15.00, CSM Reșița va primi acasă replica echipei ACS Pobeda Stár Bišnov.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles