[FOTO-AUDIO] Comportare meritorie a înotătorilor masters de la Clubul Reșița 07 la Campionatele Naționale ale Ungariei

Înotătorii masters de la Clubul sportiv de înot Reșița 07 au participat la Campionatul național de vară al Ungariei care s-a desfasurat la Gyula. La competiție au luat parte peste 250 de înotători reprezentând 47 cluburi din 4 țări: România, Serbia, Slovacia și Ungaria. Dorina Iana, președintele clubului Reșița 07 are detalii:

”Comportarea înotătorilor reșițeni a fost foarte bună, deși am avut doar o săptămână de antrenamente în bazin. 6 sportivi de la Reșița au reprezentat Clubul Reșița 07 la Campionatul Național al Ungariei, care s-a desfășurat la Gyula. Cu acest prilej colegii și vecinii noștri au sărbătorit împlinirea a 50 de ani de la prima participare la o competiție de înot masters. Înotătorii reșițeni s-au întors acasă cu 18 medalii, a fost o revedere plăcută și ne-am simțit foarte bine alături de colegii noștri. Ar mai fi programate și alte competiții în străinătate, dare se vor ține în funcție de evoluția situației legate de Covid 19. Am reluat antrenamentele în bazinul de la Reșița și mulțumim Primăriei Reșița pentru susținere. Există măsuri speciale de protecție luate atunci când ne aflăm în incinta bazinului”,  a concluzionat președintele executive al Reșița 07, Dorina Iana.   

11 medalii de aur, 5 de argint si 2 de bronz. Rezultate remarcabile au obținut: Marcel Răsădean (categoria 45-49 ani), Alexandru Kuhn (categoria 65-69 ani) și Ionut Pîrjol (categoria 25-29 ani), Dorina Iana (categoria 65-69 ani) și Yvonne Demenyi (categoria 50-54 ani).

În prezent componenții Clubului Reșița 07 se pregătesc la Complexul municipal Sport și Sănătate ”Ioan Schuster” din Reșița, respectând normele sanitare impuse. Clubul reșițean cuprinde 50 de membri, cu vârste cuprinse între 25 și 72 de ani.

sursa foto: Resita 07