[FOTO-AUDIO] Cei mai buni boxeri şi atleţi cărăşeni, premiaţi de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin continuă seria acţiunilor dedicate sportivilor cu cele mai bune rezultate în anul care se apropie de sfârşit. În prim-planul celui mai recent moment festiv s-au aflat performerii din atletism şi box, care au primit diplome, plachete şi echipament sportiv. Cu detalii, directorul DJST Caraş-Severin, Mihai Costina:

“La box îl avem pe Trulea Darian de la CS Municipal Reşiţa, locul I şi campion național la juniori, categoria 43 kg, şi pe Nițu Sebastian, tot de la CSM Reșița, sportivi antrenaţi de Francisc Vaştag. La atletism, Cocioran Marius, de la CS Universitatea Reșița şi Narcis Mihăilă, CS Universitatea Reșița, mărşăluitori antrenaţi de Octavian Măzăran. De asemenea, sprintera Daria Grigoroiu, atletă antrenată de Ştefan Nagy,  şi un alt atlet care s-a remarcat în probele de viteză, Cristian Roiban, antrenat de Octavian  Bârsanu. Sigur că mai sunt și alți sportivi care s-au evidenţiat de-a lungul anului 2022;  au fost premiați cei de la înot, cei de la dans, cei de la tenis. Mai sunt și alte premii ce vor fi acordate imediat după sărbători, pentru că bugetul pe anul 2022 nu ne-a permis să facem toate premierile. Sigur, încercăm să fim pe cât putem alături de toți tinerii sportivi pentru că ei sunt speranța noastră și viitorul sportului cărășean”, a declarat Mihai Marcian Costina, noul director al DJST Caraş-Severin.

Acţiunea dedicată celor mai valoroşi exponenţi ai boxului şi atletismului cărăşean a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în colaborare cu Lions Kindness.

1 COMENTARIU

  1. Cel mai bun sportiv carasean in anul 2022 este atletul Lucian Stefan de la CSS Caransebes, va rog sa rectificati! Criteriile dupa care se face clasamentul celor mai buni sportivi sunt clare si se regasesc pe site-ul Ministerului Sportului.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles