[FOTO-AUDIO] Calificare cu emoţii! CSM Reşiţa trece de Ghiroda şi va lupta cu Dumbrăviţa pentru promovare

CSM Reşiţa a trecut de primul adversar din barajele de promovare! Returul cu CSC Ghiroda a fost unul cu emoţii pentru rossoneri, deoarece oaspeţii din Timiş au fost cei care au marcat primii.

În minutul 41, Răzvan Trandu a deschis scorul cu un şut frumos din marginea careului. În repriza secundă, CSM Reşiţa a alergat după egalare, iar eforturile gazdelor au dat roade în minutul 68: super-execuţia lui Laurenţiu Breşneni a adus bucuria în tribune. Pe final, rossonerii au mai ratat câteva ocazii, între care şi una monumentală: singur în faţa porţii goale, Sebastian Velcotă a ratat incredibil. Meciul din Valea Domanului s-a terminat 1-1, iar Reşiţa merge mai departe cu scorul general de 2-1.

De remarcat că în minutul 51, antrenorul CSM-ului Dan Alexa a văzut cartonaşul roşu după o ieşire nervoasă la adresa centralului întâlnirii, care n-a dat penalty la un fault în careu asupra lui Vali Munteanu. O calificare cu emoţii, a recunoscut la final Dan Alexa:

“O calificare grea, pentru că nu reușim să fructificăm ocaziile pe care le avem.În prima repriză nu am avut multe, deoareceGhiroda s-a apărat foarte exact și a așteptat contraatacul; a venit acea execuție excepțională a lui Trandu și îl felicit, pentru că el este fostul meu jucător, îl respect enorm şi cred că încă poate să joace fotbal la un nivel foarte bun. Apoi în repriza a doua nu cred că s-a mai pus problema, am reacționat ca o echipă care vrea să promoveze, s-a jucat practic numai în jumătatea adversă. Pe lângă gol am mai avut două-trei situații rarissime. Cea a lui Velcotă e de poveste. Puteam închide mai repede, dar am trăit finalul cu emoții. Una peste alta, o calificare importantă, și cred că asta este tot ceea ce contează acum”, a spus Dan Alexa.

CSM Reșița: Micu – Bărboianu, Sima, Dudea, Cioinac, Vasluian, Vali Munteanu, Jorza, Breșneni (cpt.), Drăghiceanu, Mediop. Rezerve: Zimmermann – Vali Lazăr, Fota, Rimovecz, Velcotă, Cristea, Negru, Mura, Manolache.

CSC Ghiroda: Mikloș – Coroiu, Roșus, Hecsko, Sporin, Stupu, Trandu (cpt.), Dav. Pop, Grancea, Andr. Precup, Jichici. Rezerve: Mosoarcă – Ciocan, Miclău, Românu, Zavaleche, Velcan, Bădăuță, Mancaș, Bîrlovan

În celălalt duel dintre fruntaşele seriilor 7 şi 8, CSM Deva s-a impus cu 3-1 la Dumbrăviţa – dar formaţia timişeană este cea care merge mai departe, cu scorul general de 6-4.
Urmează dubla decisivă pentru promovare dintre CSM Reşiţa şi CSC Dumbrăviţa. Turul se joacă la timişeni pe 4 iunie, iar returul este programat pe 8 iunie în Valea Domanului.

foto: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles