[FOTO-AUDIO] Bocşa Badminton Cup – tradiţia mai departe! Ediţia 2018, un succes!

592

O importantă competiţie internațională cu tradiţie a avut loc sâmbătă, 6 octombrie în Banatul Montan: Bocşa Badminton Cup!

Au luat parte la întreceri 64 de elevi de la mai multe cluburi din țară și Serbia. Au fost sportivi de la Bocșa, Reșița, Timișoara, Deta, Deva și Vârșeț. S-a întrecut la următoarele categorii de vârstă:

– categoria I – copii născuți între anii 2009 – 2010 (fete și băieți);

– categoria a II–a – copii născuți între anii 2007 – 2008 (fete și băieți);

– categoria a III–a – elevi din clasele VIII – XII (fete și băieți).

În clasamentul final, stabilit în funcție de numărul de medalii obținute, locul I a fost ocupat de Metalul Bocșa. Apoi au urmat în ordine sportivii din Deta,Timișoara, Vârșeț, Reșița și Deva.


Despre această competiție a oferit amănunte organizatorul Ioan Dan Liuţ, şef serviciu Casa orăşenească de Cultură Bocşa:

 

Și antrenorul bocșenilor, prof. Cornel Știopu a vorbit despre evenimentul sportiv desfășurat în sala Nufărul din oraș:

La Bocşa Badminton Cup, ediţia a III-a au fost acordate și premii speciale: cel mai tânăr sportiv – Ștefan Rajilic din Vârșeț, cea mai tânără sportivă – Natalia Uidilă din Bocșa, cel mai tehnic jucător – Arthur Maier din Timișoara și cea mai tehnică jucătoare – Daiana Rotiș de la AS Metalul Bocșa.

La final de competiție sportivii au vorbit despre realizările lor, intervievați de Dan Liuț:

Organizatorii acestui eveniment sportiv sunt Primăria şi Consiliul Local Bocşa, Casa Orăşenească de Cultură şi A.S. „Metalul Bocşa”, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin.

Foto: Casa Orășenească Bocșa
Cristina Corocan