[FOTO-AUDIO] La braţ cu ghinionul: Voinţa Lupac pierde la ultima fază duelul cu Deva

Cea de-a patra etapă a playoff-ului Ligii a III-a de fotbal a adus la Lupac formaţia CSM Deva, ocupanta locului doi în seria a 7-a. Aflată pe poziţia a patra, Voinţa Lupac spera să obţină în faţa fanilor de acasă primele puncte din această fază a competiţiei.

Iar jocul a început bine pentru gazde: elevii lui Boşco Vişatovici au condus la pauză cu 1-0, graţie golului reuşit de Manu Jinga. Un avantaj fragil, pe care croaţii s-au străduit să-l conserve în partea a doua a întâlnirii. Din păcate, jocul defensiv, cu contre sporadice, n-a dat rezultatele scontate. Socotelile Voinţei au fost încurcate de trasorul expediat în minutul 55 de Florin Stelea: un şut de la mare distanţă, direct sub transversală, care l-a lăsat fără replică pe goalkeeperul gazdelor.

După 90 de minute, tabela indica egalitatea la 1, iar meciul s-a încins încă o dată în prelungiri, când şansa a fost de partea oaspeţilor. Voinţa a ratat incredibil, prin Bărbulescu şi Jinga, iar replica tăioasă a Devei a venit chiar la ultima fază. Golul victoriei a fost reuşit de Kayondo, care a profitat de o mare gafă s defensivei croate. Voinţa Lupac – CSM Deva, 1-2, după un final de coşmar. Antrenorul Boşco Vişatovici:

Voinţa Lupac a pierdut toate cele patru meciuri disputate până acum în playoff. Cu cele 32 de puncte adunate în sezonul regulat, formaţia cărăşeană ocupă locul patru, ultimul din grupa fruntaşelor seriei a 7-a. Etapa următoare e programată pe 30 aprilie, când Voinţa va evolua tot acasă, de această dată în compania Pandurilor din Târgu Jiu.

De același autor

Related Articles