[FOTO-AUDIO] Atleta Liliana Dragomir, dublă vicecampioană la Campionatele Naţionale de seniori

Campionatele Naționale de seniori și tineret la atletism au avut loc la finalul săptămânii trecute pe Cluj Arena și au reprezentat un ultim examen înaintea Campionatelor Balcanice de seniori de la Cluj Napoca, din perioada 19-20 septembrie. Sportiva Liliana Dragomir din Caransebeș, legitimată la CSM Reșița a reușit să obțină două medalii de argint.

Prima a fost în proba de 10.000 m, unde a fost înregistrată cu timpul de 34 de minute, 52 de secunde și 16 sutimi, iar cea de a doua la 5000 m, pe care a încheiat-o, după 16 minute, 52 de secunde şi 21 de sutimi.

Sunt bucuroasă pentru aceste medalii obținute în probele de 5 și 10 km și mă bucură faptul că am obținut medalia de argint și a doua zi. A fost o surpriză și pentru mine, deoarece nu m-am antrenat specific pentru această probă desfășurată pe o distanță mai scurtă. Mă bucură și recordul personal înregistrat la 10000 m – 34 de minute, 52 de secunde și 16 sutimi. Am adunat și mai multe puncte pentru clubul meu, care m-a sprijinit în tot acest timp. Mulțumesc Clubului Sportiv Municipal Reșița, d-lui director Rusalin Fâc”, a spus Liliana Dragomir și după aceste reușite.

Liliana se pregătește de la începutul anului cu soţul ei, antrenorul Călin Dragomir. Sportiva din Caransebeș a revenit în competițiile oficiale la semimaratonul de la Zagreb, pe care l-a încheiat pe un onorant loc cinci.

sursa foto: Liliana Dragomir/Federația Română de Atletism