[FOTO-AUDIO] Amical dezechilibrat la Reşiţa. Juniorii de la Mundo, învinşi de Banatul Ocna de Fier

Amical de Liga a IV-a pe Mundo Arena din Reşiţa: echipa locală, ACS Mundo, a primit replica Banatului Ocna de Fier, într-un joc de pregătire util ambelor echipe înaintea reluării competiţiei din eşalonul patru al fotbalului cărăşean. Consecventă strategiei adoptate încă din toamnă, Mundo a dat din nou credit juniorilor, obiectivul principal al grupării reşiţene fiind acela de a roda tinerele speranţe într-o competiţie de seniori. S-a încheiat 7-0 pentru Banatul Ocna de Fier, dar rezultatul contează mai puţin, a declarat antrenorul-jucător al formaţiei Mundo, Cristian Chitucea.

Pentru Banatul Ocna de Fier, acesta a fost practic primul test din intersezon. Fotbaliştii Banatului s-au reunit doar de câteva zile, sub comanda unui nou antrenor: fostul portar al Reşiţei, Gheorghe Popa, care vine să pună umărul la concretizarea unui proiect ambiţios. Conducătorii formaţiei din Ocna de Fier îşi doresc să aibă un cuvânt de spus în lupta pentru titlul judeţean. Jocul echipei Banatul a fost destul de bun, a apreciat tehnicianul Gheorghe Popa.

Gheorghe Popa va fi asistat pe banca tehnică de Casian Doană, care va fi şi antrenor secund, şi jucător. După turul de campionat, Banatul Ocna de Fier ocupă locul 3 în clasamentul Ligii a IV-a Caraş-Severin. Echipa antrenată  acum de Gheorghe Popa are 25 de puncte, cu 6 mai puţin decât liderul Magica din Caransebeş. Pe locul doi se află CSO Anina, cu 28 de puncte. Juniorii de la Mundo se află pe ultimul loc, fără puncte în cont, dar gruparea reşiţeană vrea doar să ofere tinerilor fotbalişti şansa de a evolua şi de a creşte în valoare într-o competiţie puternică.

De același autor

Related Articles