[FOTO-AUDIO] 5 medalii pentru karatiștii de la CSM Reșița la Campionatul Național WUKF. Daniela Doban din nou pe podium la para karate

Karatiștii de la Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița au luat parte la Campionatul Național de Karate WUKF +13 ani, desfășurat la Brașov. După un an și jumătate de pauză reșițenii au concurat la: kata, kata echipe și kumite, și s-au întors acasă cu 5 medalii.

„În sfârșit, după un an și jumătate de pauză am participat la kata, kata pe echipe și kumite, la Campionatul Național de karateWUKF +13 ani, organizat Brașov. Pot spune că am obținut rezultate frumoase. Sportivii de la C.S. Muncitoresc Reșița, conduși de mine au adus mândrie orașului, obținând cinci medalii: două de argint, prin Daniela Doban la kata individual și para karate și la kata pe echipe prin Greta Buzură, Maia  Wettori și Alexia Deriuș, precum și trei de bronz. Două medalii au fost cucerite de către Flaviana Milotin la kata individial, categoria de vârstă 16-17 ani și la kumite, categoria de greutate 65 kg și una de Alexia Deriuș la kumite, categoria 55 kg, în urma contestării unei sportive care a fost găsită cu o greutate mai mare. Din brigada de arbitri a făcut parte si Viorel Enășel, cu o prestație de înalt nivel”, a afirmat maestrul Zoltan Lipan.

Pentru karatiștii reșițeni urmează participarea la  Campionatul Național, destinat  categoriilor: copii, feminin, masculin individual și pe echipe, competiție ce va avea loc în perioada 18-20 iunie și se va desfășura la Mediaș. De asemenea în luna iulie vor participa la  Campionatul Mondial, ce va avea loc la Cluj-Napoca.