[VIDEO-AUDIO] ”Locomotivele” s-au pus în mișcare! Reșițenii au obținut prima victorie din Campionatul Național de fotbal american, ediția 2019

492

Victorie pentru Reșița Locomotives pe teren propriu

Echipa Reșița Locomotives ia parte și în ediția din acest an a Campionatului Național de Fotbal American. La finalul săptămâni trecute, reșițenii au jucat pe terenul bazei sportive Gloria Reșița împotriva formației Mureș Monsters.

Componenții echipei Reșița Locomotives s-au impus cu 7-0, dar își doreau ca diferența să fie mai mare, după cum a afirmat unul dintre jucători,  Raul Siladi, cel care este și fondatorul echipei reșițene:

„A fost un meci mai altfel decât ne-am așteptat: în sensul că, după ce i-am văzut jucând contra celor din Cluj, ne-am așteptat la anumite lucruri din partea lor, și ne-au surprins. Noi am făcut un meci bun în defensivă, în schimb ofensiva n-a mers chiar cum ne-am dorit. Planurile noastre de la început nu s-au potrivit cu ceea ce a fost în teren. O să învățăm din greșelile pe care le-am făcut și vom arăta lucruri mult mai bune și în ofensivă. O victorie este o victorie, și ăsta e lucrul cel mai important. Am fost foarte bucuros că am văzut lume multă în tribune, în ciuda vremii urâte. Important este că am câștigat și ne-am asigurat un loc în play off. Sunt bucuros pentru că la meci au asistat mulți spectatori, care sunt impresionați de fotbalul american. Noi am reușit să prezentăm Reșiței, fotbalul american”, a spus Raul Siladi.

În ciuda condițiilor meteo, spectatorii reșițeni au fost prezenți în tribunele arenei Gloria Reșița.

În etapa viitoare a campionatului național de fotbal american, peste trei săptămâni, echipa Reșița Locomotives va evolua în deplasare la  Bucharest Rebels.

sursa foto: Cristina Corocan

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.