Fotbaliștii de la CSM Reșița revin în Liga a II-a în meciul cu Unirea Slobozia

Sâmbătă, 5 august vor juca pe teren propriu mpotriva celor de la Unirii Slobozia. Rosso-nerii întâlnesc un adversar care în trecut le-a pus probleme la acest nivel. Elevii lui Călin Cheregi pornesc la drum încrezători.

Din lotul reșițenilor nu face parte experimentatul Ștefan Bărboianu, accidentat la ultimul joc de verificare.

„Vrem să debutăm cu dreptul, deoarece venim după o perioadă bună de pregătire, în care am avut condiții foarte bune. Suntem încrezători cu toții, dar nu suntem încrezuți. Nu avem voie să trăim sub acest aspect și cred că suntem pregătiți să câștigăm acest meci. Ne dorim victoria și vrem să oferim o bucurie acestor minunați suporteri. Sunt sigur că vor veni foarte mulți oameni la meci. Suntem conștienți că vom întâlni o echipă bună din Liga a II-a, cu obiective îndrăznețe. Slobozia are jucători care evoluează de câțiva ani împreună și singurul impediment în acest moment este că nu avem foarte multe informații, deoarece Slobozia are un antrenor nou. Totuși, dacă vom rămâne concentrați sunt sigur că vom avea tot dreptul să sperăm că vom debuta cu o victorie. Îi simt pe băieți foarte concentrați și cred că putem face o surpriză plăcută în prima etapă. În acest moment nu ne bazăm pe Ștefan Bărboianu, el este accidentat și nu vom putea apela la serviciile lui”, a spus antrenorul Călin Cheregi.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, împotriva unei echipe foarte bine organizate și nu avem amintiri deloc plăcute cu Slobozia. Nu întâmplător această formație a fost foarte aproape de play-off în sezonul trecut și trebuie să fim precauți. Dacă jucătorii vor evolua la fel cum au făcut-o în meciurile de pregătire nu cred că vom avea probleme. Băieții au arătat o determinare extraordinară. Ne dorim să vină cât mai mulți suporteri la meci, deoarece echipa are nevoie de ei. De asemenea, încercăm să facem ceva ce nu s-a mai făcut în Liga a II-a, adică să folosim doar juniori proveniți din propria pepinieră, pentru a putea respecta regulamentul. Nu am vrut să aducem juniori de la academii puternice, deoarece am fi blocat proprii juniori. Acești copii au făcut o treabă foarte bună în sezonul precedent și merită să facă parte din echipă”, a afirmat Cristian Bobar, președintele CSM Reșița.

”Eu am încredere foarte mare în echipă. Pentru mine e ca și o revanșă, ca să zic așa, pentru că se mă bată de două ori într-un campionat, nu e tocmai ok. Meciul cu Slobozia e un meci foarte important. Trebuie să începem cu dreptul. Eu zic că o să facem o figură frumoasă, mai ales că o să vină multă lume la stadion. Sunt convins că o să vină foarte multă lume la meci și avem nevoie de de cele trei puncte”, a afirmat jucătorul Vlad Chera.

”Am găsit o echipă bună, am format un grup și avem toate condițiile să să putem să luăm cele trei puncte. Important este să ne concentrăm pe fiecare meci și la finalul lor să ieșim câștigători”, a spus portarul Ionuț Rus.

Peste 300 de abonamente au fost deja achizitionate de fanii echipei din Valea Domanului pentru noul sezon. 20 de lei costă un bilet pentru adulți în noua stagiune.

”Galeria ne-a ajutat foarte mult cu vânzarea biletelor și în această perioadă. Abonamentele s-au vândut bine față de alte cluburi, s-au vândut și cartierul Govândari și în centrul orașului. Casele de bilete vor fi deschise de la ora 9:00, iar un bilet costa 20 lei. Pentru copii intrarea la joc este gratuită. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi”, a mai spus Cristian Bobar.

Partida CSM Reșița – Unirea Slobozia va avea loc sâmbătă, 5 august de la ora 11.00. 

Cele mai citite

Related Articles