Fotbal U19: rossonerii reşiţeni, parcurs foarte bun în playoff

Deşi nu se mai bucură de aportul câtorva jucători valoroşi, care au făcut pasul către echipa mare, formaţia de juniori Under 19 de la CSM Reşiţa are în continuare evoluţii bune în campionatul naţional rezervat acestei grupe de vârstă. Tinerii rossoneri s-au calificat în playoff, fază pe care au început-o perfect, cu patru victorii din patru meciuri, 12  goluri marcate şi doar 3 primite. Echipa reşiţeană încheie anul pe locul doi în seria a 7-a. Un parcurs reuşit, apreciază antrenorul Leontin Doană.

“A fost bine, pot spune; se putea și mai bine, dar, ținând cont că mi-au plecat șase-șapte jucători dintre cei cu care am ieșit sezonul trecut campioni naționali, e un parcurs bun. Acum am promovat tineri, am în teren patru titulari care sunt născuți în 2008 –  și noi jucăm în campionatul rezervat tinerilor din 2005-2006. Suntem pe locul doi, la 4 puncte de CSS Caransebeş, și cu o pregătire bună în iarnă sperăm să avem rezultate cât mai bune. Acum avem vacanță până în data de 15 ianuarie, după care care începem pregătirea la stadion. Sperăm ca președintele nostru să ne asigure și un cantonament, ar fi mult mai bine pentru băieți.”

Playofful naţional Under 19 se va relua anul viitor în data de 17 martie. Restartul rossonerilor se va produce în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc în seria a 7-a.

Clasamentul seriei a 7-a, după cea de-a patra etapă din playoff:

  1. CSS Caransebeş                         33 p
  2. CSM Reşiţa                                29 p
  3. CSS Drobeta Turnu Severin     25 p
  4. Corvinul Hunedoara                 22 p
  5. CSC Ghiroda si Giarmata Vii    22p
  6. CSM Târgu Jiu                           21 p

foto: facebook CSM Resita (Miruna Mihancea)

Cele mai citite

Related Articles