Fotbal, Liga a IV-a: rundă fără surprize în Caraş-Severin

Cea de-a doua etapă din returul Ligii a IV-a Caraş-Severin la fotbal a fost una lipsită de surprize, favoritele reuşind să obţină victorii scontate. Scorul unei runde cu destul de puţine goluri a fost reuşit de Nera Bogodinţ: 5-1 pe teren propriu, contra reşiţenilor de la Mundo. Despre rezultatele obţinute de fruntaşele competiţiei vorbeşte reprezentantul Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Florin Stiube.

“Liderul Magica Balta Caransebeș s-a impus la scor de neprezentare în fața oaspeților de la Oravița, prin hattrick-ul realizat de atacantul Megheleș. Un meci echilibrat a fost cel de la Anina, acolo unde Nera Bozovici a câștigat la limită, cu 1-0, grație reușitei lui Gosta. Campioana în exercițiu, ACS 2017 Slatina Timiș a câștigat fără emoții, 4-1, partida disputată acasă în fața celor de la CS Oțelu Roșu. Singura sincopă, însă doar la prima vedere, a fost victoria cu 3-0 a Narcisei Zervești în fața ambițioasei echipe Minerul Dognecea, ocupanta locului trei în clasament. Spun la prima vedere, pentru că formația din Zervești s-a întărit în această iarnă cu jucători cu experiență – și ne așteptăm ca Narcisa să devină pe viitor o nucă tare pentru orice adversar.”

În celelalte două meciuri ale etapei cu numărul 15 s-au înregistrat rezultate identice: Viitorul Armeniş s-a impus cu  0-1 pe terenul Bistrei Glimboca, iar Voinţa Şoşdea  a câştigat cu acelaşi scor în deplasarea de la CS Moldova Nouă.

În clasament conduce Magica Balta Caransebeş cu 41 de puncte. Podiumul e completat de Nera Bozovici, 34 de puncte, şi Minerul Dognecea, care totalizează 29 de puncte.

Etapa a 16-a, a treia din retur, se dispută în acest weekend după următorul program:

CS Oţelu Roşu – Magica Balta Caransebeş (sâmbătă, ora 12.00)

CS Oraviţa-Nera Bogodinţ (sâmbătă, ora 12.00)

Viitorul Armeniş 2023-CS Moldova Nouă (sâmbătă, ora 14.00)

ACS Mundo Reşiţa-Narcisa Zerveşti (duminică, ora 12.00)

ACS 1955 Minerul Dognecea-Bistra Glimboca (duminică, ora 14.00)

Voinţa Şoşdea-CSO Anina (duminică, ora 14.00)

Nera Bozovici-ACS 2017 Slatina Timiş (duminică, ora 16.00)

Cele mai citite

Related Articles