Fotbal, Liga a IV-a Caraş-Severin: victorii scontate pentru fruntaşele ACS 2017 Slatina Timiş şi Magica Balta Caransebeş

ACS Slatina Timiş şi-a păstrat poziţia fruntaşă în clasamentul Ligii a IV-a Caraş-Severin la fotbal, după victoria obţinută la Reşiţa contra echipei Mundo. Pe stadionul Gloria, liderul s-a impus cu 6-1 în faţa formaţiei cu cea mai scăzută medie de vârstă din campionatul cărăşean. La final, antrenorul-jucător al grupării din Slatina Timiş, Adrian Neagu, şi-a felicitat elevii – dar şi echipa adversă, care a avut momente bune de joc:

„Un rezultat favorabil nouă, dar meciul a fost unul frumos. Chiar dacă Mundo este o echipă în formare, am văzut câțiva copii talentați care au jucat fotbal, au pus presiune pe aproape tot parcursul meciului. Noi am încercat să ne facem jocul nostru și până la urmă ne-am impus fără probleme, dar, per ansamblu, a fost un joc plăcut, frumos pentru toată lumea. Luptăm la vârful clasamentului cu Magica Balta Caransebeş. Nu pot spune de acuma cine câștigă, cred că se joacă campionatul, nu este nimic decis. Încă mai sunt cinci sau șase meciuri de jucat și noi încercăm să luptăm până în ultima etapă, să ne apărăm șansele corect, iar cel mai bun să câștige.

La început, obiectivul nostru a fost clasarea în primele trei locuri. Am atins acest obiectiv, dar sperăm să terminăm pe primul loc și să mergem la barajul de promovare în liga a 3-a“, a spus Adrian Neagu.

Mundo, care evoluează în campionat ca satelit al Voinţei Lupac, a avut o evoluţie mulţumitoare, mai ales în prima parte a întâlnirii, apreciază tehnicianul Flavius Riţa.

„Un meci greu cu liderul campionatului, băieții noștri au făcut ce le-am cerut în prima repriză. În partea a doua a jocului, mai puțin, au intervenit și greșelile personale. Sperăm să ne îmbunătățim de la meci la meci, să facem rezultate mai bune în continuare. Felicitări celor de la Slatina Timiș și multă baftă în continuare.”

Mundo ocupă acum locul 12 într-o competiţie în care conduce ACS Slatina Timiş. După victoria din etapa a 24-a, elevii lui Adi Neagu au 57 de puncte, la fel ca Magica Balta Caransebeş, care a câştigat în weekend cu 2-1 pe terenul formaţiei CS Oţelu Roşu.

Rezultatele complete ale rundei cu numărul 24:

CS Oţelu Roşu – Magica Balta Caransebeş  1-2

Nera Bozovici – CS Moldova Nouă  0-0

CSO Anina – CS Oraviţa  2-1

Voinţa Lupac II – acs 2017 Slatina Timiş  6-1

Narcisa Zerveşti – Foresta Armeniş  7-3

Minerul Dognecea – Banatul Ocna de Fier  3-3

Cele mai citite

Related Articles