Fotbal, Liga a IV-a Caraş-Severin: Magica Balta defilează, ACS Slatina Timiş şi Bistra Glimboca ţin aproape

Faze şi reuşite spectaculoase în cea de-a treia etapă a Ligii a IV-a Caraş-Severin la fotbal!  Nu mai puţin de 32 de goluri s-au marcat pe cele şapte stadioane care au găzduit meciurile rundei. Cele mai interesante rezultate sunt detaliate de purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Florin Stiube.

„Scorul etapei cu numărul trei a fost realizat de Magica Balta Caransebeș, care a dispus cu 12-0 de tânăra echipă din Oţelu Roşu. Campioana în exercițiu, ACS 2017 Slatina Timiș, a câștigat la limită, 2-1, pe teren propriu, contra formației Nera Bozovici. Este de remarcat faptul că slătinenii au întors rezultatul de la 0-1, prin dubla lui Adrian Neagu . Remarcabilă şi evoluția echipei Bistra Glimboca, învingătoare cu 4-0 în fața Minerului Dognecea. Pentru Glimboca, aceasta este a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate – și este de evidențiat faptul că formația manageriată de Sergiu Crâsnic și Marius Puiu are cea mai bună defensivă din liga a IV-a, cu un singur gol primit în primele trei etape.”

Celelalte rezultate ale rundei:

Nera Bogodinţ – CS Oraviţa  3-2

Narcisa Zerveşti – Mundo Reşiţa  2-0

CS Moldova Nouă – Viitorul Armeniş  2-1

Şi CSO Anina – Voinţa Şoşdea  3-0

Magica Balta Caransebeş, ACS 2017 Slatina Timiş şi Bistra Glimboca sunt pe primele trei locuri, cu câte 9 puncte, departajate doar de golaveraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles