Fotbal, Liga a IV-a Caraş-Severin: Magica Balta Caransebeş, tot mai aproape de titlu

Patru victorii ale gazdelor, două succese ale formațiilor-oaspete, o remiză și un total de 27 de goluri marcate. Acesta e bilanțul celei de-a 19-a etape din Liga a IV-a de fotbal a Caraș-Severinului. Liderul Magica Balta Caransebeş a mai făcut un pas către titlul de campioană, după o victorie la limită în faţa Viitorului Armeniş. Şi echipele nou-promovate sezonul acesta au avut încă o dată evoluții și rezultate bune. Cele mai interesante dueluri ale rundei sunt trecute în revistă de reprezentantul Asociației Județene de Fotbal, Florin Stiube.

“Una dintre formațiile ce pot fi remarcate după etapa a 19-a este Voința Şoşdea, care s-a acomodat foarte bine cu exigențele Ligii a IV-a. Voința și-a reconfirmat forța de joc învingând cu 2-1 pe terenul echipei Nera Bogodinți – o altă formație cu pretenții în acest eșalon. Echipa din Şoşdea poate fi considerată o adevărată revelație a returului: în cele șase meciuri disputate în sezonul de primăvară, Voința are cinci victorii și o singură înfrângere, suferită în fața liderului Magica Balta Caransebeș. În runda a 19-a formația caransebeșeană a obținut o victorie la limită, 1-0, pe teren propriu, în fața Viitorului din Armeniș.  Scorul etapei,  7-1, a fost reușit pe teren propriu de campioana sezonului trecut, ACS 2017 Slatina Timiș, contra celor de la FC Bistra Glimboca.”

În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate:

Mundo Reșița – CS Oțelu Roșu  0-1

CS Oravița – Minerul Dognecea  3-2

Narcisa Zervești-Nera Bozovici  2-2

CSO Anina – CS Moldova Nouă  4-1

În clasament, lider autoritar e Magica Balta Caransebeș, cu 51 de puncte. Pe locul doi, cu 39 de puncte, se află Nera Bozovici – iar poziţiile 3-4 sunt ocupate de Minerul Dognecea şi Viitorul Armeniş, ambele cu 35 de puncte, departajate doar de golaveraj.

foto: facebook A.C.S Magica Balta Caransebeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite

Related Articles