Fotbal, Liga a IV-a Caraş-Severin: fruntaşele clasamentului au obţinut victorii clare în deplasare

35 de goluri şi nu mai puţin de cinci victorii în deplasare. Acesta e bilanţul celei de-a doua etape din noul sezon al Ligii a IV-a Caraş-Severin la fotbal. La vârful clasamentului, patru echipe rămân cu punctaj maxim şi după această rundă. Cele mai interesante rezultate ale etapei sunt trecute în revistă de ofiţerul de presă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Florin Stiube.

“Fruntașele clasamentului nu au făcut pași greșiți nici în etapa a doua; astfel, liderul Magica Balta Caransebeş s-a impus cu 3-1 pe terenul formaței CS Oravița, iar campioana în exercițiu, ACS 2017 Slatina Timiș, a ținut aproape cu o victorie la scor obținută tot în deplasare: 6-1 contra gazdelor de la CS Oțelu Roșu. De remarcat e și meciul de la Bozovici, acolo unde Nera din localitate a învins cu 3-2, după un joc viu disputat formația CSO Anina – una dintre echipele cu pretenții în fotbalul județean. Este de lăudat echipa Nera Bozovici, cu atât mai mult cu cât ea s-a impus și în prima etapă în deplasarea dificilă de la Moldova Nouă. Scorul etapei, 7-1, a fost reușit de Nera Bogodinţi pe terenul celor de la Mundo Reșița.”

În aceeaşi rundă s-au mai înregistrat rezultatele:

Minerul Dognecea – Narcisa Zerveşti  6-1

Voinţa Şoşdea – CS Moldova Nouă  0-1

Viitorul Armeniş – Bistra Glimboca  1-2

În fruntea clasamentului, cu maximum de puncte, se află Magica Balta Caransebeş, ACS Slatina Timiş, Nera Bozovici şi Bistra Glimboca – formaţii departajate doar de golaveraj.

Cele mai citite

Related Articles