Fotbal, Liga a III-a: Voinţa Lupac n-a reuşit să încurce liderul seriei a 7-a

Voinţa Lupac, singura formaţie cărăşeană din Liga a III-a de fotbal, n-a reuşit să producă surpriza pe terenul Jiului Petroşani. În faţa propriilor suporteri, liderul seriei a 7-a s-a impus cu 2-0, prin golurile reuşite de George Dănăilă în minutul 37 şi Stephane Ferhaoui în minutul 86. Am făcut un joc destul de bun, dar şansa n-a fost de partea noastră, spune antrenorul Lupacului, Adrian Enăşescu.

“Am început bine, aș putea spune, ne-am creat trei ocazii importante de a marca în prima repriză – și, din păcate, la o fază fixă am luat primul gol. După pauză, în minutul 50, am rămas în zece oameni, la un al doilea galben primit foarte ușor la centrul terenului. Din acel moment a devenit clar că jocul va fi mult mai greu. Presiune mare pusă de echipa Jiul și de suporteri, era normal să își dorească victoria pentru că erau pe primul loc. Am făcut câteva schimbări, ne-am creat trei ocazii monumentale prin Kawagoe şi Avramovici, de două ori. Puteam să restabilim egalitatea și probabil că nu mai pierdeam. Încercând să egalăm, am primit pe final de joc al doilea gol. Chiar şi atunci am încercat să revenim în joc, am crezut până la final în şansa noastră. Îi felicit pe băieți pentru felul cum au jucat în repriza a doua în inferioritate numerică. Am fost foarte determinați, din păcate și când joci bine, sau îți dorești foarte mult, poți să pierzi – ceea ce s-a întâmplat la Jiul. Cred că avem forță, pentru că ne-am creat aceste ocazii. În concluzie, etapa următoare va trebui să câștigăm jocul de acasă.”

După etapa a patra, Voinţa Lupac se află pe locul 8 al seriei, cu doar trei puncte. În runda următoare, pe 23 septembrie, cărăşenii vor primi acasă replica formaţiei FCU 1948 Craiova II.

Cele mai citite

Related Articles