Fotbal, Liga a III-a: CSM Reşiţa înfruntă Şoimii Lipova în Valea Domanului

CSM Reşiţa se pregăteşte pentru duelul cu Şoimii Lipova, meci programat în cadrul celei de-a treia etape a noului sezon. Deşi campionatul Ligii a III-a se află abia la început, rezultatele din primele două runde arată că echipa arădeană ar putea fi principalul adversar al rossonerilor în lupta pentru câştigarea seriei a 8-a. Cu două victorii, CSM Reşiţa şi Şoimii Lipova sunt fruntaşele grupei, formaţia reşiţeană având însă avantajul golaverajului superior. Primul meci e cel mai important, dar antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi, trebuie să gestioneze o perioadă foarte încărcată, cu trei jocuri în decurs de o săptămână.

“Urmează meciul cu Lipova, dar același timp trebuie să mă gândesc că după meciul cu Lipova avem din nou intermediară  în Cupa României. Apoi vom disputa meciul de acasă cu Pecica, deci ne așteaptă încă o săptămână de foc, dar sper să afișăm la ora jocului cu Lipova forma pe care ne-o dorim.  Rămânem pe aceleași principii de concentrare maximă și abordăm jocul cu încredere mare. Cred că vom avea o evoluție bună și sperăm că vom câștiga meciul. Pentru prima dată de când a început sezonul am tot lotul la dispoziție. Vor reveni Chera și Szijj. În mod sigur voi acorda o șansă tuturor să joace. Așteptăm să treacă meciul cu Lipova și apoi vedem cum vom aborda și meciul de Cupă cu Politehnica Timişoara. Este clar că lotul va fi împărțit în două, deoarece nu ascundem faptul că ne dorim ca și în Cupă să avem o evoluție foarte bună. La meciul din Cupă s-ar putea să vină mai mulți spectatori, dar pentru mine, în acest moment, prioritar este jocul din campionat. Imediat după jocul cu Lipova vom pregăti cât mai bine și meciul de Cupă. Fiind un duel cu o echipă de Liga a II-a, o echipă de tradiție din zonă, cred că vom avea mulți suporteri la meci”, a declarat principalul CSM-ului.

Partida CSM Reşiţa-Şoimii Lipova se joacă sâmbătă, de la ora 17.00, în Valea Domanului. Urmează miercurea viitoare meciul de Cupă cu Politehnica Timişoara, întâlnire care a fost devansată, pentru că va fi transmisă în direct de FRF. Programat iniţial la ora 16.30, jocul se va disputa de la ora 15.00.

Celelalte două formaţii cărăşene din Liga a III-a joacă weekendul acesta în deplasare. Astăzi, de la ora 17.00, Progresul Ezeriş evoluează la Viitorul Pandurii Târgu Jiu II. Sâmbătă, tot de la 17.00, Voinţa Lupac va juca pe terenul formaţiei Aurul Brad. Cele două partide contează pentru cea de-a treia etapă din seria a 7-a.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles