Fotbal american la Cinema Dacia! Reşiţenii sunt invitaţi să vadă finala Super Bowl 2023

Cea mai aşteptată înfruntare sportivă de peste Ocean, finala NFL – Super Bowl, va putea fi urmărită şi la Reşiţa! Şi nu oricum, ci pe ecran mare, la cinematograful Dacia. Anunţul a fost făcut pe pagina de facebook a echipei de fotbal american Reşiţa Locomotives:


“Avem o surpriză pentru iubitorii de fotbal american din Reșița și din împrejurimi. Finala NFL 2023 – Super Bowl LVII va putea fi urmărită în direct, duminică spre luni, la Cinema Dacia. Intrarea va fi liberă. Dacă doriți să vizionați finala pe cel mai mare ecran din sud-vestul țării, jucătorii echipei Reșița Locomotives, în parteneriat cu Primăria Reșița, vă așteaptă începând cu ora 23:55 pentru a urmări împreună meciul”, se arată în mesajul postat de Locos.


Cea de-a 57-a finală Super Bowl va fi disputată anul acesta de Kansas City Chiefs şi Philadelphia Eagles, campioanele celor două Conferinţe din campionatul naţional de fotbal american. Ultimul act al competiţiei va avea loc pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona. Şi încă o informaţie legată de marele spectacol de peste Ocean: în pauza mare a duelului din NFL va face show celebra cântăreaţă americană Rihanna.

sursa foto: facebook Resita Locomotives

De același autor

Related Articles