Fostul jurnalist sportiv reşiţean Marius Moraru a fost condus miercuri, 27 ianuarie, pe ultimul drum.

Marius-Moraru-doliuÎnmormântarea lui Marius Moraru a avut loc, la ora 13.00, la Cimitirul nr. 8 din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei.

Un profesionist, pasionat de meseria de jurnalist sportiv, Marius a fost un exemplu pentru mulţi dintre noi. Acesta a fost implicat în sportul cărăşean, a susţinut sportivii din Caraş-Severin şi a fost chiar el un practicant al sportului.

Marius Moraru s-a remarcat, în primul rând, prin dedicarea de care a dat dovadă în tot ceea ce a făcut, dar şi prin modestia pe care a arătat-o. A dorit cu ardoare să promoveze sportul cărăşan în ţară şi în lume şi a susţinut fenomenul sportiv descoperind talentele încă de la vârste fragede.

Marius Moraru a absolvit Liceul Industrial nr. 1 din Reşiţa, actualul Liceul Teoretic „Traian Vuia”, după care a urmat studiile la Institutul de Subingineri din Reşiţa. A fost angajat la IGOR şi a intrat în presă în anii ’90. A fost reporter sportiv, redactor şi mulţi ani şeful secţiei de sport la ziarul “Timpul”, în prezent “Jurnal de Caraş-Severin”.

Ca sportiv, Marius Moraru a fost campion zonal la tenis de masă, iar apoi a practicat fotbal pentru o scurtă perioadă.

Dumnezeu să-l odihnească!

Redacţia Radio Reşiţa