Fostul antrenor al echipei ICIM Arad, Dan Moraru, candidează pentru un loc în Biroul Federal al Federaţiei Române de Baschet

Fostul antrenor al echipei ICIM Arad, Dan MoraruProfesorul Dan Moraru, fost antrenor şi în prezent consilier tehnic al echipei de baschet feminin Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ ICIM Arad, a decis să candideze pentru un loc în Biroul Federal, alături de Dragoş Barbu, Nicuşor Căprărescu, Mircea Cristescu, Horaţiu Floca, Serban Sere şi Vasile Gîlcă.

‘După cum se ştie, în vara acestui an am hotărât să renunţ la antrenorat şi să rămân doar consilier tehnic al echipei UVVG ICIM Arad. Consider însă că, prin experienţa pe care am acumulat-o în cei 40 de ani de ani de baschet, ca jucător, antrenor şi conducător de cluburi, îmi pot aduce contribuţia la activitatea Federaţiei Române de Baschet, pot contribui la luarea unor decizii privind activitatea baschetbalistică din ţara noastră, motiv pentru care am hotărât să îmi depun candidatura pentru un loc în Biroul Federal’, a declarat luni, 25 noiembrie, prof. Dan Moraru.

Adunarea Generală de Alegeri a FRB va avea loc în data de 2 decembrie, la sediul federaţiei. Sursa: Agerpres

De același autor

Related Articles