Fiul lui Schumacher, Mick, visează la Formula 1

Mick Schumacher

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, pare decis să-și aleagă aceeași carieră ca și tatăl său, care a câștigat nu mai puțin de șapte titluri de campion mondial în Formula 1.

În vârstă de 15 ani, fiul lui Schumacher a făcut public faptul că visează să ajungă în Marele Circ. Afirmaţia a fost făcută după ce a terminat pe locul secund în Campionatul Mondial de Karting organizat de Federaţia Internaţională de Automobilism.

Pentru a evita discuțiile și inevitabilele comparații cu tatăl său, Mick a concurat până acum trecut cu numele de familie Betsch, numele de fată al mamei sale. De la începutul acestui an, mai exact în urma accidentului groaznic pe care l-a suferit tatăl său la schi și după care fostul pilot a stat nu mai puțin de șase luni în comă, adolescentul s-a înscris în competiții sub numele Mick Jr.

“Sunt foarte fericit și totodată mândru pentru acest rezultat atât de important. Dar țelul meu este să devin camion mondial. Deocamdată, acesta este doar începutul carierei mele. Desigur, ceea ce mă interesează este Formula 1”, a spus fiul lui Michael Schmacher, conform digisport.ro

Sursa foto: forrasradio.hu

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles