Finanţatorul echipei HC Adrian Petrea: „Simplu, mă retrag. Mulţumesc!”

Cristian Pătru, finanţatorul echipei masculine de handbal HC Adrian Petrea, dar şi suporterii, protestează faţă de indecizia autorităţilor cu privire la folosirea Sălii Polivalente din Reşiţa.

Fanii echipei de handbal HC Adrian Petrea vor protesta joi, 28 ianuarie, în faţa Sălii Polivalente din Reşiţa, începând cu ora 13. Mesajul de pe pagina de facebook a fan clubului indică faptul că suporterii îşi exprimă susţinerea faţă de performanţă şi faţă de echipa de ligă naţională. Mitingul urmează să se desfăşoare între orele 13 şi 16. Reşiţenii doresc să sensibilizeze autorităţile judeţene cu privire la găsirea unei soluţii astfel încât Sala Polivalentă să poată fi folosită pentru meciurile de acasă ale echipelor de handbal şi de futsal.

Mai mult, finanţatorul Cristian Pătru, a tras un semnal de alarmă cu privire la indecizia autorităţilor în legătură cu Sala Polivalentă şi a postat următorul mesaj pe pagina de facebook a clubului: „Simplu, mă retrag. Mulţumesc!”. Acesta a dorit să tragă un semnal de alarmă faţă de ceea ce se întâmplă în jurul echipei, a declarat pentru Radio România Reşiţa antrenorul Adrian Petrea. Acesta a avut o discuţie cu Cristian Pătru, care nu a oferit mai multe amănunte. Fostul internaţional este convins, însă, că el nu îşi va retrage sprijinul financiar pe care şi l-a asumat până la finalul acestui sezon.

Reamintim că Sala Polivalentă a fost închisă, chiar de administratorul Robert Buzzi, în luna noiembrie 2015, din cauza lipsei autorizaţiei de securitate la incendiu. De atunci, până spre finalul anului trecut, HC Adrian Petrea, a jucat meciurile de pe teren propriu în Sala „Constantin Jude” din Timişoara. Totuşi, ultimul meci din 2015, cu Danubius Galaţi, s-a jucat în Sala Polivalentă, dar fără spectatori.

Mai mult, în urmă cu câteva săptămâni administratorul Sălii Polivalente, Robert Buzzi, spunea că lucrările pentru montarea ventilatoarelor necesare pentru evacuarea fumului sunt în desfăşurare şi este posibil ca până la reluarea Ligii Naţionale de handbal masculin acestea să se încheie şi să fie obţinut şi avizul de la ISU. Între timp, la conducerea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Caraș-Severin, a venit un nou şef, Corina Pascotă, care nu face rabat de la aplicarea legii şi a interzis, nu doar disputarea meciurilor în Săla Polivalentă, ci şi desfăşurarea antrenamentelor echipelor de handbal şi futsal.

Rămâne de văzut ce soluţii vor fi găsite.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles