[AUDIO] Final de tur cu victorie! Handbaliştii reşiţeni au învins formaţia Magnum Botoşani, în ultimul meci dinaintea vacanţei

Echipa de handbal CSM Reşiţa încheie turul de campionat cu o victorie, importantă atât pentru puncte, cât şi pentru moralul rosso-nerilor. În etapa a 15-a, ultima programată anul acesta în Liga Zimbrilor, elevii lui Bojan Butulija au învins astăzi formaţia Magnum Botoşani, lanterna roşie a clasamentului. Echipa reşiţeană a condus la pauză cu scorul de 17-14 şi s-a impus în final, nu fără emoţii, cu scorul de 31-30. În repriza secundă, Magnum a reuşit egalarea, iar cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 54, când tabela a consemnat o ultimă egalitate, 28-28. După ce a pierdut multe jocuri în ultimele minute, CSM Reşiţa a avut astăzi şansă şi inspiraţie şi a reuşit să încheie cu avantaj de un singur gol derbiul suferinţei de la Sfântu Gheorghe. Antrenorul Bojan Butulija spune că reşiţenii şi-au făcut singuri viaţa grea pe finalul meciului.

Partida a reprezentat şi un duel indirect între doi foşti componenţi ai echipei de aur a Reşiţei. Câştigătorii Cupei Challenge Bojan Butulija şi Florin Ciubotariu au condus de pe bănci, în calitate de antrenori, cele două echipe – iar “reşiţeanul” Bojan Butulija a avut câştig de cauză.

CSM Reşiţa încheie lunga deplasare de la Sfântu Gheorghe cu două victorii din trei meciuri disputate. Rosso-nerii au pierdut partida cu Bacăul, dar s-au impus în duelurile cu formaţiile din Buzău şi Botoşani. CSM Reşiţa intră în vacanţă cu 6 puncte în cont.

foto: facebook CSM Botoşani

Cele mai citite

Related Articles