Final de an pe podium! Clubul Asahi Dojo Reşiţa, rezultate excelente la Cupa Fudoshin

Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița a încheiat anul cu participarea la o competitie tradiţională în karate: Cupa Fudoshin, ajunsă anul acesta la cea de-a XII-a ediţie.

Evenimentul sportiv desfăşurat la Sântandrei, în judeţul Bihor, a reunit la start 190 de participanți din 12 cluburi din țară – cu toţii, dornici să își demonstreze abilitățile  sportive.

Clubul Sportiv Asahi Dojo din Reșița, antrenor  Gabriel Dobromirescu, a participat cu o echipă formată din 14 karateka. Performanțele lor au contribuit la succesul general al clubului în competiție, şi la câştigarea locului 3 pe cluburi.

Reprezentanţii grupării Clubului Asahi Dojo au obținut 18 de medalii – zece de aur, două de argint și şase de bronz.

“Clubul Sportiv Asahi Dojo felicită toți sportivii săi pentru rezultatele excepționale obținute la Cupa Fudoshin Ediția a XII-a – 2023. Acest succes este rezultatul muncii lor susținute și a angajamentului față de dezvoltarea personală și performanță în artele marțiale. Efortul, determinarea și angajamentul lor față de sportul pe care-l practică au fost recunoscute și apreciate de către organizatori și spectatori”, se arată în comunicatul grupării sportive reşiţene.

Sportivii legitimați la Asahi Dojo Reșița participanți la această competiție au fost:

1. Blotor Sofia: 2 medalii de aur

2. Monu Tudor

3. Dobromirescu Victor: 2 medalii de aur

4.Andrei Rebeca: 2 medalii de aur

5. Olteanu Darius: 1 argint, 1 bronz

6. Mircea Alexandru: 1 aur, 1 bronz

7. Anderca Toma: 2 bronz

8. Velich Valentin: 1 aur

9.Radu Eva : 2 bronz

10. Lungoci Sebastian:1 aur

11. Retezan Damian: 1 aur

12. Linta Darius: 1 argint

13. Giura David

14. Silaghi Bogdan

Clubul Sportiv Asahi Dojo este un club de arte marțiale – Karate Fudokan, dedicat promovării valorilor tradiționale ale artelor marțiale și dezvoltării personale prin practicarea acestora. Clubul oferă instruire de calitate, sub îndrumarea lui Sensei Gabriel Dobromirescu și încurajează spiritul de echipă și competitivitatea sănătoasă între membrii echipei.

Cele mai citite

Related Articles