Fetele de la ACS Băile Herculane – participă la turneul de iarnă de la Timişoara – 29 noiembrie – 3 decembrie

Sala de sport BANU SPORT din Timişoara va găzdui în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie primul turneu de iarnă la handbal fete – junioare III, la care vor participa echipele care fac parte din Grupa G a Campionatului Naţional. La acest turneu va fi prezentă şi echipa ACS BĂILE HERCULANE, care la sfârşitul turului campionatului regulat se clasează pe locul 9.

“Pe noi ne interesează ca fetele să joace cât mai bine, din punct de vedere tactic să asculte indicaţiile mele şi să câştigăm cât mai multe meciuri! Din punct de vedere psihic, cred că faţă de tur, în acest turneu fetele se vor descurca mult mai bine şi vom aborda altfel fiecare meci!  După primul turneu de sală, va urma o întâlnire în localitatea Kladovo din Serbia, în 8-9 decembrie, apoi vom merge la al doilea turneu de sală, care nu ştim deocamdată unde se va desfăşura!”, ne-a declarat prof. Toma Drăgoiu – antrenorul echipei de pe Valea Cernei.

La turneul de la Timişoara vor participa, în ordinea clasamentului grupei : HC JIMBOLIA, LPS BANATUL TIMIŞOARA, LICEUL TEORETIC TRAIAN VUIA REŞIŢA, ŞCOALA GEN. 7 TIMIŞOARA, ACS LEU GIARMATA, ACS TRAIAN LALESCU HUNEDOARA, CSS HUNEDOARA,  DINIĂŞANCA DINIAŞ, ACS BĂILE HERCULANE şi CS UNIREA SÂNNICOLAU MARE.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles