Fetele de la ACS Băile Herculane, jocuri de prietenie la Craiova!

443

Sala de sport ION CONSTANTINESCU  din Craiova găzduiește joi, 7 iunie, CUPA PRIETENIEI la handbal, cu participarea cluburilor HCM CRAIOVA și ACS BĂILE HERCULANE.

Fiecare club va participa cu câte 3 echipe pentru jucătoarele născute între anii 2008-2012, obiectivul competiției fiind verificarea potențialului jucătoarelor care vor evolua pe teren, pentru definitivarea loturilor cu care cele două cluburi vor aborda competițiile oficiale din următorul an competițional.

CUPA PRIETENIEI este exact cum îi spune și denumirea, competiție în care clubul HCM Craiova și ASC Băile Herculane au legat o prietenie, iar din această prietenie leagă mai multe jocuri de pregătire pentru anul viitor! Ne vom prezenta cu trei echipe : fete născute în anii 2008-2009, 2010-2011 și 2011-2012. Fetele trebuie să joace, unele dintre ele vor fi la primele lor meciuri, așa că va fi ceva deosebit pentru ele! Deocamdată vorbim despre plăcere, au doar 2-3 antrenamente pe săptămână, dar de la anul încercăm să le îndreptăm și spre performanță! Unele dintre ele vor juca în luna septembrie la competiția anunțată de Federația Română de Handbal – BABY HANDBALL și celelalte vor fi înscrise în campionatul național de junioare V!, ne-a declarat prof. Toma DRĂGOIU – antrenorul echipelor de la ACS Băile Herculane.

Ianise MUNTEAN-CIOCLOV : Îmi place handbalul mult, pentru că mergem la meciuri și când facem antrenamentele! Nu e greu la handbal și vreau să-l practic și la nivel de performanță! La Craiova mergem să învingem! De la colegele mele aștept să dea mai multe goluri și eu la fel!

Nicol ALMĂȘAN : Handbalul e distractiv! Mai am și colege cu care ne distrăm la meciuri! La Craiova,sperăm să dăm goluri și să învingem! 

Anastasia Maria ȘTEFAN : Mie îmi place să mergem la meciuri, să ne distrăm! Pentru mine, handbalul este un joc de echipă! La Craiova voi juca foarte bine! Sunt la primul meci, am emoții un pic, dar mă ajută colegele mele să trec peste ele!

Paul-Sever SMADU