Federer, Nadal şi fraţii Bryan sunt câştigătorii premiilor ATP World Tour pe anul 2013

Federer si NadalElveţianul Roger Federer, spaniolul Rafael Nadal şi fraţii americani Bob şi Mike Bryan sunt câştigătorii premiilor ATP World Tour pe anul 2013.

Roger Federer a fost ales de către colegii săi din circuitul profesionist drept câştigător al premiului ‘Stefan Edberg’ pentru sportivitate, pe care îl va primi pentru a noua oară în cariera sa. De asemenea, el a fost preferatul fanilor în cadrul anchetei pentru premiul ‘ATPWordTour.com Fans’, pe care elveţianul îl primeşte pentru al 11-lea an consecutiv. În plus, jucătorul din ţara cantoanelor, în vârstă de 32 ani, a fost desemnat câştigător al premiului ‘Arthur Ashe Humanitarian of the Year’, în urma actelor de caritate pe care le-a făcut prin intermediul fundaţiei sale, în favoarea copiilor defavorizaţi din Africa şi Elveţia.

Rafael Nadal (27 ani), actualul lider al clasamentului ATP, este câştigătorul premiului ‘Revenirea anului’ în 2013, având mari şanse să intre şi în posesia premiului rezervat celui mai bun jucător al anului, pe care l-a mai cucerit în 2008 şi 2010.

Gemenii americani Bob şi Mike Bryan sunt câştigătorii premiilor rezervate probei de dublu, pentru al cincilea an consecutiv. Pe lângă premiul rezervat preferaţilor fanilor, fraţii Bryan vor primi şi trofeul atribuit perechii clasate pe primul loc la finalul anului.

Federer, Nadal şi fraţii Bryan vor intra în posesia premiilor în cadrul unei ceremonii care va avea loc în cursul acestei săptămâni, la arena O2 din Londra, gazda Turneului Campionilor. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles