Federaţia Română de Lupte îşi va premia cu apartamente sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Federaţia Română de Lupte (FRL) îşi va premia cu apartamente sportivii care vor reuşi să urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunţat, luni, preşedintele Răzvan Pîrcălabu, citat de Agerpres.

“Din resurse proprii îi vom susţine pe absolut toţi luptătorii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Vom oferi pentru medalia de aur un apartament cu trei camere, pentru argint unul cu două camere şi pentru bronz o garsonieră. Apartamentele vor fi mobilate, totul la cheie. Asta ca o motivaţie în plus pentru ca sportivii noştri să facă tot ce ţine de ei să aducă medalii acasă”, a afirmat Pîrcălabu.

Până acum, România are o singură luptătoare calificată la JO de la Tokyo, pe reșițeanca Alina Vuc (cat. 50 kg).

În perioada următoare, luptătorii de la celelalte stiluri îşi pot asigura participarea la JO de la Tokyo la turneele preolimpice europene şi mondiale programate în această primăvară.

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu şi primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, au oferit, luni, mărţişoare componentelor loturilor de tineret şi juniori ale României în cadrul unui eveniment desfăşurat la sala de lupte a Liceului Mircea Eliade din Capitală.

sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles