handbal Romania-Italia tricolor Resita

Federația Română de Handbal mulțumește tuturor celor implicați în desfășurarea meciului dintre naționalele de handbal masculin ale României și Italiei, de la Reșița, contând pentru Campionatul European din 2018. Conducerea FRH precizează în comunicatul postat pe site-ul oficial, că este încântată de modul în care iubitorii de handbal au venit alături de echipa naţională și, mai ales, de modul în care au susținut-o. Federația mulțumește şi organizatorilor de la Sala Polivalentă, care au asigurat condiţiile cele mai bune pentru meciul naționalei.

Comunicatul integral postat pe site-ul FRH:
„Federația Română de Handbal mulțumește tuturor celor implicați în desfășurarea meciului dintre naționalele de handbal masculin ale României și Italiei, de la Reșița, contând pentru Campionatul European din 2018. Suntem încântați de modul în care iubitorii de handbal au venit alături de echipa noastră și, mai ales, de modul în care au susținut-o. Ați răspuns, astfel, ambiției noastre ca toate sălile în care joacă echipele noastre naționale să fie pline.
Federația Română de Handbal mulțumește organizatorilor de la Sala Sporturilor, care au asigurat cel mai bun cadru pentru meciul naționalei, în special domnului Buzzi Robert, Șef Birou Cultural și Sportiv D.A.D.P.P. Caraș-Severin, administrator al Sălii Polivalente din Reșița.
De asemenea, dorim să adresăm mulțumiri și domnului Gurbină Dorinel, membru AJH CS, și doamnei Liliana Dacica, consilier pe probleme sportive în Consiliul Județean Caraș-Severin.
Împreună, am fost martori la repornirea naționalei masculine a României și revenirea pe drumul care ne-a consacrat în trecut.”
(Adina Niţă)