Federaţia Română de Handbal a reprogramat meciurile din Liga Naţională, Divizia A şi Juniori I

FRH, siglaComitetul Director al Federaţiei Române de Handbal a analizat programul campionatelor interne şi a decis reprogramarea mai multor etape din Liga Naţională, Divizia A şi Juniori I. Hotărârea a fost luată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din această perioadă.

În aceste condiţii, CS Caraş-Severin va primi vizita echipei Steaua Bucureşti duminică, 2 februarie, de la ora 11, în Sala Polivalentă. Iniţial, partida din etapa a 15-a trebuia să se desfăşoare joi, 30 ianuarie. Tot duminică, Politehnica Municipal Timişoara va juca, acasă, împotriva Universităţii Bucovina Suceava, de la ora 17.

Meciurile etapei a 16-a, stabilite pentru 2 februarie, au fost reprogramate în 9 februarie, etapa a 17-a se reprogramează în 16 februarie, etapa a 18-a în 23 februarie, iar etapa a 19-a se reprogramează în 2 martie, potrivit site-ului FRH.

De asemenea, meciul din etapa a 14-a dintre HCM Constanţa şi Ştiinţa Municipal Bacău se va disputa în 30 ianuarie.

Şi juniorii I sunt afectaţi de aceste modificări. Echipa Liceului Teoretic Traian Vuia Reşiţa vor evolua acasă împotriva formaţiei CS Novaci sâmbătă, 1 februarie, în loc de 29 ianuarie, cum a fost stabilit iniţial.

În ceea ce le priveşte pe handbalistele de la Universitatea Reșița, acestea vor juca partidele potrivit programării inițiale, sâmbătă, 1 februarie în deplasare la Mureșul Târgu Mureș (în Divizia A) și duminică, 2 februarie, de la ora 13, acasă cu CSS Hunedoara (la Junioare I).

Cele mai citite

Related Articles