Favoriții au acces în sferturi la Madrid

Novak Djokovic continuă drumul spre finală la Madrid. Liderul mondial este în sferturi după ce s-a impus lejer in fata lui Roberto Bautista: 6-2, 6-1 s-a incheiat meciul la care a asistat și brazilianul Ronaldo.

Și Andy Murray merge mai departe – deținătorul trofeului și numărul doi mondial a câștigat în două seturi în fața lui Gilles Simon: 6-4, 6-2. Britanicul va lupta pentru un loc în semifinale cu Thomas Berdych. Cehul s-a calificat după o victorie obținută cu emoții în fața lui David Ferrer: 7-6, 7-5.

Și Rafael Nadal s-a calificat în sferturi – spaniolul nu a avut emoții cu Sam Querrey, pe care l-a învins în două seturi, 6-4, 6-2. Pentru un loc în semifinale, fostul lider mondial va lupta cu portughezul Joao Sousa, care s-a impus în fața americanului Jack Sock, 6-1, 6-7, 6-2.

Kei Nishikori merge și el mai departe. Japonezul l-a învins pentru prima oară în carieră pe Richard Gasquet, cu 6-4, 7-5 și se va duela pentru un loc în semifinale cu Nick Kyrgios. Australianul a trecut de Pablo Cuevas în trei seturi, scor 7-6, 4-6, 6-3, scrie Digi Sport.

De același autor

Related Articles