[EXCLUSIV-AUDIO] Mărșăluitorul reșițean Narcis Mihăilă: sunt puternic și încrezător că voi obține calificarea la Jocurile Olimpice!

Mărșăluitorii legitimați la CS Universitatea Reșița –CSM Reșița își continuă cantonamentul în stațiunea Monte Gordo din Portugalia. Marius Cocioran, Narcis Mihăilă și Alin Știrbu se pregătesc în această perioadă, intens pentru a fi în formă maximă la concursul de la Roma, unde Mihăilă și Știrbu pot să-și îndeplinească baremul pentru JO de la Rio. Marius Cocioran este deja calificat la olimpiadă, dar dorește să-i ajute și pe cei doi colegi ai săi să obțină acceași perfomanță. În data de 8 mai, la Roma are loc această cursă preolimpică, de 50 km, unde cei trei vor concura, în premieră, în echipă. În exclusivitate pentru Radio România Reșița, Narcis Mihăilă a vorbit despre atmosfera din cantonamentul portughez:

”Pregătirea decurge foarte bine. Ne simțim foarte bine. Suntem puternici și încrezători că în 8 mai, la Cupa Mondială de la Roma ne vom îndeplini baremul pentru olimpiadă. Avem antrenamente grele, dar vremea ne este favorabilă. Eu mă simt bine și sunt optimist”.

La Roma, Marius Cocioran își dorește să își îmbunătățească timpul în proba de 50 km marș, la care deține recordul României, obținut la Cupa Europei de anul trecut, de la Murcia din Spania. A trecut atunci, pe 17 mai, linia de sosire după trei ore, 55 de minute și 59 de secunde stabilind un record național și aducându-ne bucuria calificării pentru a doua oară la Jocurile Olimpice.

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles