„Este o victorie a echipei”, a declarat Adrian Petrea după meciul cu Dunărea Călăraşi

HC Adrian Petrea-Dunarea Calarasi, la Resita (2)

Victoria echipei HC Adrian Petrea din etapa a treia a Ligii Naţionale de handbal masculin poziţionează gruparea de pe Bârzava pe locul 4 al clasamentului cu 10 puncte, cu două mai puţin decât liderul HC Odorhei. Jucătorii reşiţeni s-au impus cu 28-25, în faţa Dunării Călăraşi, după ce au condus şi la pauză cu 17-12.
La finalul partidei, antrenorul oaspeţilor, prof. Aihan Omer, a spus că a fost un meci spectaculos din toate punctele de vedere, cu multe faze de gol şi un public fericit pentru reuşita favoriţilor. „Echipa gazdă parcă a avut o viteză în plus”, a declarat Aihan Omer. El a adăugat că elevii săi nu au găsit soluţii şi nu s-au concentrat deşi sunt jucători experimentaţi. Mai mult, niciunul dintre portari nu a fost în formă bună, a mai precizat Aihan Omer:

La rândul său, antrenorul gazdelor Adrian Petrea a remarcat că victoria aparţine echipei, dar a mulţumit şi publicului din Sala Polivalentă:

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Cristian Lela cu 9 goluri, iar de la Dunărea Călăraşi- Alin Şania a înscris de 8 ori.
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles