Elton da Silva e rossoner! CSM Reşiţa a ajuns la un acord cu fundaşul brazilian

Elton de Silva va juca pentru CSM Reşiţa! Fundaşul brazilian a ajuns la un acord cu gruparea din Valea Domanului – la care este legitimat, din noiembrie anul trecut, şi fratele său geamăn, Erico. Aducerea lui Elton da Silva este cea mai importantă mutare făcută de reşiţeni pe piaţa transferurilor în această iarnă. Brazilianul de 34 de ani, care vine de la Corvinul Hunedoara, a semnat cu rossonerii un contract pe un an de zile, până în iarna viitoare.

Cei doi frați, ambii fundași centrali, au mai jucat pentru aceeaşi echipă în Liga I, la Pandurii Târgu Jiu, în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015.

Elton Constantino da Silva a mai evoluat pentru scurt timp la FC Voluntari, în Liga I, iar  la începutul anului trecut a ajuns la Corvinul, când echipa era în Liga 3. În actualul sezon, brazilianul a început ca titular la hunedoreni, după care o accidentare l-a ţinut departe de gazon. În cariera sa, Elton da Silva a mai evoluat la formațiile braziliene Taubaté, Ferroviária, São Bento, Mirassol-SP, São Caetano, América-RN, Hercílio Luz și Metropolitano, dar și la Zalgiris, în Lituania.

Cele mai citite

Related Articles