Egal fără goluri la Reşiţa. Reduta Şoimilor a rezistat în Valea Domanului

Egal fără goluri pe arena “Mircea Chivu”, în penultima etapă din playoff-ul Ligii a III-a de fotbal. Liderul seriei a 8-a, CSM Reşiţa, a primit replica ocupantei locului doi, Şoimii Lipova, într-un duel mult mai dezechilibrat decât sugerează scorul final. CSM-ul a dominat clar confruntarea cu echipa arădeană, care s-a apărat supraaglomerat în cea mai mare parte a timpului de joc. Reduta Şoimilor a rezistat însă contra unei ofensive reşiţene lipsite de inspiraţie în faţa porţii adverse. Cu excepţia unei ocazii mari pe contraatac în repriza secundă, oaspeţii n-au dat emoţii Reşiţei. S-a terminat 0-0, rezultat care nu schimbă nimic la vârful clasamentului: CSM Reşiţa va intra la baraj de pe locul I. Nu sunt motive de îngrijorare, dar pe viitor rossonerii vor trebui să gestioneze mai bine astfel de situaţii, a spus după joc antrenorul Călin Cheregi:

“Știam că o să vină să adopte o metodă tactică defensivă, dar nu e o scuză. Până la urmă, un meci tactic bun în campionat. Clar că nu mă mulțumește rezultatul, pentru că îmi doream să câștig, dar trebuie să luăm și părțile pozitive. Vreau să-i felicit pe băieți pentru că, chiar dacă nu am câștigat, și la egal, din punctul meu de vedere, merită toate felicitările. Atât am putut azi. Nu a mers în primul rând faza de atac, acolo unde am suferit, dar cred că dacă la început intra acea bară pe care am avut-o, altele erau datele problemei; pentru că ei nu știu dacă au avut vreo ocazie de gol. Dar am suferit puțin pe faza de construcție în zona a 3-a, oaspeţii au aglomerat bine jocul și nu am găsit soluții pentru a debloca situaţia în acea zonă în care tot timpul se crea o densitate foarte bună. Avem însă de învățat și din acest joc, pentru că în mod sigur vor urma meciuri în care vom întâlni adversari de genul acesta și trebuie să găsim soluții. Galeria şi ceilalţi spectatori au fost alături de echipă, sunt niște susținători și oameni deosebiți, vreau să-i felicit că sunt alături de noi și chiar merită toate felicitările din partea noastră.”

CSM Reşiţa: Zimmermann, Bărboianu, Fota, Ardei, Drăghiceanu, Gomboş, Velcotă, Popescu, Negru, Chera, Aboubacar. Rezerve: Căpăţână, Dudea, Szijj, Dane, Domil, Petre, Trancă, Pop. Antrenor Călin Cheregi

În celălalt meci al rundei, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii s-a impus cu 4-1 pe terenul Crişului Chişineu-Criş. În clasament, CSM Reşiţa e lider cu 58 de puncte, secondată de Şoimii Lipova care totalizează 51 de puncte. Locul doi e vizat şi de CSC Ghiroda, care e la două puncte în urma arădenilor. În ultima rundă, pe 19 mai, CSM Reşiţa joacă la Ghiroda, iar Şoimii primesc vizita formaţiei Crişul.

În seria a 7-a, care dă echipele cu care ne vom confrunta la baraj, zarurile au fost deja aruncate: CSM Deva e pe locul I, iar ACSO Filiaşi nu mai poate pierde poziţia secundă. Prin urmare, CSM Reşiţa va înfrunta în prima dublă de baraj formaţia ACSO Filiaşi.

foto: Zoli Bagosi

Cele mai citite

Related Articles