Eduard Novak, despre redeschiderea stadioanelor: Peste 2-3 luni poate reuşim să readucem spectatorii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, ieri, că redeschiderea stadioanelor pentru suporteri va fi posibilă într-un anumit procent din capacitatea arenelor peste 2-3 luni, autorităţile luând în calcul şi deciziile celorlalte state în această privinţă. Referitor la bugetul ministerului din acest an, Novak s-a arătat mulţumit afirmând că va fi împărţit federaţiilor în funcţie de performanţe. Tot pe baza rezultatelor obţinute la diferite discipline vor fi construite şi săli de sport, a mai spus ministrul Eduard Novak.

„În ceea ce priveşte sălile, va fi un proiect naţional în care se va stabili care sunt sporturile prioritare şi acolo trebuie să investim efectiv în infrastructură. Pentru că este foarte important ca toată infrastructura pe care o vom construi să aibă un obiectiv. Nu îmi doresc să construim săli sportive care să nu aibă sustenabilitate”, a mai spus Novak.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, le-a oferiţ luni, flori handbalistelor echipei CSM Bucureşti, cu ocazia zile de 1 Martie, în cadrul unei acţiuni care a avut loc la Sala Polivalentă din Capitală, informează Agerpres.

sursa foto: Agerpres