Echipele româneşti, fără victorie în joia europeană

Un egal şi două înfrângeri. Acesta e bilanţul echipelor româneşti după joia europeană din preliminariile Conference League. În prima manşă a turului trei, CFR Cluj a încheiat la egalitate, 0-0, meciul disputat în Turcia cu bieloruşii de la Şahtior Soligorsk. Pe Stadionul Yeni Sakarya Ataturk din Adapazari, CFR şi Şahrior au fost protagonistele unui spectacol sportiv modest, cu puţine ocazii clare în cele două careuri. Deşi nu a făcut un joc foarte bun, CFR Cluj a obţinut totuşi un rezultat pozitiv, care îi dă speranţe în perspectiva partidei de pe teren propriu, care va avea loc pe 11 august.
Şahtior Soligorsk: Maksim Plotnikov – Luka Simunovic, Iegor Filipenko (căpitan), Milos Satara, Nikola Antic – Zaim Divanovic (Valon Ahmedi, 73), Ardit Krymi, Nikita Korzun – Vitor Feijao, Fessou Meme Euloge Placca, Igor Ivanovic (Roman Iuzepciuk, 79). Antrenor: Serghei Taşuev.

CFR Cluj: Simone Scuffet – Danijel Graovac (Christopher Braun, 76), Yuri Matias, Andrei Burcă, Mario Camora (căpitan) – Bismarck Adjei-Boateng (Ovidiu Hoban, 85), Lovro Cvek – Ciprian Deac, Adrian Păun (Jefte Betancor, 69), Roger (Claudiu Petrila, 85) – Gabriel Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu.

Tot în al treilea tur preliminar, Universitatea Craiova a pierdut la Lublin, în Polonia, primul duel cu Zorya Lugansk. Formaţia ucraineană s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Nahnoynyi, în minutul 59. Returul se joacă la Craiova pe 11 august.

Nici Sepsi Sfântu-Gheorghe n-a debutat cu dreptul în dubla cu suedezii de la Djurgarden. Formaţia covăsneană a pierdut pe teren propriu, oaspeţii reuşind să se impună cu 3-1. Pentru învingători au marcat Victor Edvardsen din penalty şi Joel Asoro, care a reuşit o dublă. Golul de onoare pentru Sepsi a fost înscris de Alexandru Tudorie. Returul din Suedia este programat în data de 11 august.

De același autor

Related Articles