Echipele de baschet ICIM Arad şi CSU Alba Iulia se întâlnesc în Liga Feminină a Europei Centrale

ICIM AradRivale în campionat, rivale şi în Liga Feminină a Europei Centrale. Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ ICIM Arad şi CSU Alba Iulia se întâlnesc miercuri seară, 27 noiembrie, în Cetatea Unirii, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a competiţiei europene.

Partida se anunţă una foarte interesantă, deoarece se vor afla faţă în faţă liderul neînvins al campionatului şi a doua clasată, singura înfrângere a formaţiei din Cetatea Unirii fiind înregistrată chiar în faţa ICIM-ului, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale, scor 67-64 în favoarea arădencelor, după un final dramatic. Iar dacă în Liga Naţională, cele două team-uri se luptă pentru titlu, acestea au de asemenea şanse reale de a juca şi finala CEWL. Toate jucătoarele din lotul UVVG ICIM Arad sunt apte de joc, inclusiv Luminiţa Manta, care a revenit pe parchet după o lungă perioadă de convalescenţă. De menţionat că în lotul echipei CSU Alba Iulia figurează nu mai puţin de cinci jucătoare care au îmbrăcat în trecut tricoul UVVG ICIM Arad: Tiffany Brown, Anemarie Părău, Alexandra Uiuiu, Ildiko Nagy şi Larisa Toma.

CSU Alba Iulia abordează partida de miercuri seară din postura de lider al CEWL, cu 4 puncte, după victoriile obţinute în partidele cu Piestanske Cajky (71-44), pe teren propriu, şi în Cehia, cu Valosun Brno (82-70). În schimb, UVVG ICIM care a stat în prima etapă, are doar 2 puncte în clasament, în urma victoriei înregistrate, tot pe teren propriu, scor 77-62, în faţa celor de la Flying Foxes Viena.

Tot miercuri seară se joacă, în Slovacia, meciul dintre Piestanske Cajky şi Valosun Brno. Sursa: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles