Dulcele gust al revanșei. CSM Reșița, victorie fără emoții contra orădenilor

CSM Reșița își continuă parcursul excelent în Divizia A de handbal masculin. În etapa a 11-a, rossonerii și-au bucurat suporterii cu o victorie clară contra formației CSM Oradea. În Polivalenta reșițeană, gazdele au controlat jocul  de la un capăt la altul, au condus la pauză cu 18-13 și s-au impus în final cu scorul de 35-30. Golgheterul CSM-ului a fost de această dată Marius Bahan, cu 8 reușite, secondat de Raul Heimbach și Olexandr Starchenko, fiecare cu 7 goluri. Aflată la a 7-a victorie consecutivă, CSM Reșița crește de la meci la meci, a declarat după joc coordonatorul secției de handbal, Adrian Acea.

„A fost un meci greu, un meci foarte solicitant pentru noi. Am avut de luat o revanșă, ținând cont că la Oradea, în turul campionatului, am pierdut la un gol. Am știut că suntem din ce în ce mai puternici, din ce în ce mai bine pregătiți, se vede asta de la meci la meci. Deja și în meciurile cu echipele grele pot să spun că facem față mai ușor, știm să gestionăm mai bine timpul de joc, efortul. Se vede că băieții progresează și sunt mulțumit din acest punct de vedere.”

Un succes important pentru puncte, dar și pentru moral, a spus Raul Heimbach, unul dintre cei mai experimenați jucători din lotul reșițean.

„Oradea e o echipă bună, cu jucători experimentați, mă bucur că atât eu, cât și colegii mei am reușit să ne motivăm foarte bine. Aș zice că am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Ne așteaptă în continuare o perioadă destul de grea, deoarece avem foarte multe meciuri într-un timp foarte scurt. Sper să facem cât mai multe puncte și să ajungem cât mai sus.”

În etapa intermediară de mâine, CSM Reșița va evolua de la ora 18.00 pe terenul Unirii Sânnicolau Mare – iar sâmbătă reșițenii au din nou meci acasă, de această dată contra celor de la CSU Politehnica Timișoara.

CSM Reşiţa: Rafael Moisiuc, Ionuț Tănasă, Bogdan Tomescu, Gabriel Constantinescu, Marius Bahan (8), Snezan Radosavlevici (1), Raul Heimbach (7), Marian Negru (9), Oleksandr Starchenko (7), Andrei Bondoc (2), Lucian Ignat (3), Adrian Acea (1), Patrick Dumitru, Rareş Scurt (3), Antonio Gîrban (4), Denis Barbu (1).

Cele mai citite

Related Articles